Gryffin face echipă cu Olivia O'Brien pentru piesa Caught Up
2022-05-14 20:45:00

Gryffin face echipă cu Olivia O’Brien pentru piesa “Caught Up”.  Melodia se construiește încet înainte de a izbucni într-un imn susținut de producția dinamică a lui Gryffin și de vocea magnetică a Oliviei. Gryffin tocmai a anunțat luni că va cânta în Los Angeles State Historic Park pe 4 noiembrie. Primul său spectacol live din Los Angeles va servi drept cea mai mare oprire a turneului Alive și cel mai mare spectacol al lui Gryffin până în prezent.

Melodia vine în timp ce Gryffin înaintează cu succesul său neîntrerupt de spectacole live și concerte la festivaluri. Cunoscut pentru setul său live exploziv și încărcat emoțional, multi-instrumentistul va urca pe scena la Bonnaroo și Life is Beautiful, pe lângă faptul că își va continua rezidența de succes din Las Vegas la The Wynn’s Encore Beach Club și XS Nightclub. Mai târziu în cursul anului, el se va întoarce la Red Rocks Amphitheatrul pentru primul concert din turneul lui.

“Alive” urmează să fie lansat în curând, Gryffin a făcut echipă recent cu Calle Lehmann pentru piesa de titlu a albumului, care a fost lansată săptămâna trecută. Șirul de piese noi și anunțuri de la muzicianul sosește imediat după colaborarea sa cu trupa nominalizată la premiile GRAMMY® OneRepublic pentru „You Were Loved” – un imn sincer și strălucitor, care a avut premiera luna trecută.

Născut Dan Griffith, Gryffin și-a început cariera în muzică ca pianist și chitarist cu pregătire clasică, cântând și în mai multe trupe. După ce a primit o diplomă de inginerie electrică de la Universitatea din California de Sud, el a urmat o cale în producția muzicală, bazându-se în egală măsură pe muzicalitatea sa perfectionată cu atenție și pe ingeniozitatea sa capricioasă. Gryffin și-a făcut o apariția în 2016, cu două single-uri care prezintă interpretarea sa melodică a muzicii de dans: „Heading Home” cu Josef Salvat (care a ajuns pe locul 1 în topurile Spotify din SUA și Global Viral) și „Whole Heart”. În plus, single-ul său de succes din 2017 „Feel Good”, cu Illenium și cu Daya, a ajuns pe locul 18 în topurile Dance/Mix Show Airplay. Triumfurile majore ale lui Gryffin includ și „Tie Me Down” cu Elley Duhé (care a ajuns pe locul 2 în Topul Spotify US Viral, pe locul 9 în Global Viral Chart), „Remember” cu Zohara (care a strâns 6,5 milioane de stream-uri în primele săptămâni și a câștigat sprijinul lui Tiesto, care a prezentat piesa într-un story pe Instagram) și „All You Need to Know” cu SLANDER ft. Calle Lehmann (un succes care acum a depășit 320 de milioane stream-uri la nivel global). În octombrie 2019, albumul de debut al lui Gryffin, Gravity, a urcat rapid pe locul 1 în topul Billboard’s Dance/Electronic Albums. Acum, având mai multe colaborări la categoria grea și un turneu în SUA în curs cu opriri la festivaluri majore, el este încântat să scoată albumul său al doilea, Alive, mai târziu în acest an, în timp ce continuă să scoată imnuri pop-dance pentru întreaga lume.

Olivia O’Brien, cântăreața și compozitoarea în vârstă de 22 de ani, din Los Angeles, a strâns peste 2,3 miliarde de stream-uri și este responsabilă pentru smash-ul viral TikTok, „Josslyn”, cu peste 218 milioane de stream-uri până în prezent. Ea și-a făcut un nume pentru prima dată în 2016, cu „i hate u i love u”, colaborarea sa de debut de 2 miliarde de stream-uri, compusă de sine stătător, cu gnash, care a prezentat-o pe Olivia ca o vedetă pop în ascensiune care trebuie luată în considerare. Ea a fost lăudată NYLON, V Magazine și Ones to Watch, precum și de Cosmopolitan, Complex, Billboard, Bustle și multe altele. Revista Paper a numit-o și una dintre „100 de femei care revoluționează muzica pop”. Succesul în streaming al Oliviei a contribuit la uriașele sale urmăriri pe rețelele sociale, cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, peste 1,4 milioane de urmăritori TikTok și peste 44 de milioane de aprecieri pe pagina ei TikTok.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *