Gyan lanseaza Beautiful Morning, o combinatie de simfonie si pasiune melancolica
2022-10-27 13:55:40

Gyan lansează „Beautiful Morning”, o combinație între vechi și nou, o piesă cu o forță remarcabilă de a aduce o stare de bine tuturor celor care o ascultă, încă de la primele ore ale zilei.

 

„Beautiful Morning” strânge la un loc toate sentimentele pozitive pe care o persoană le poate experimenta și piperează totul cu ritmuri care ne pot duce cu gândul la elemente simfonice, îmbrăcate în energia care se găsește pe ringurile de dans de peste tot din lume.

 

Ultima piesă a lui Gyan este, fără dar și poate, un mix perfect între simfonie și melancolie, totul presărat cu o energie pozitivă care poate transforma orice zi într-un apogeu al liniștii interioare.

 

Gyan este o cântăreață din Australia cu un stil atipic. Astfel, compozițiile sale reprezintă o combinație între folk și cabaret noir, cu ritmuri simfonice introspective. De-a lungul timpului, Gyan a fost comparată cu Joni Mitchell și Sufjan Stevens. Stilul vocal poetic al artistei este completat de o abordare minimalistă, bogată în ritmuri subtile. De altfel, pasiunea melancolică poate fi observată în toate compozițiile semnate de Gyan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *