H.E.R. a lansat piesa Dance To The Music
2022-06-27 16:29:23

H.E.R. a lansat piesa “Dance To The Music”. Noua melodie este o nouă interpretare plină de bucurie a imnului din 1967 al lui Sly și The Family Stone, „Dance To The Music”, produs de producătorul anului Grammy 2022, Jack Antonoff. Cu vocea inconfundabilă R&B a lui H.E.R., combinată cu linii de bas funky, saxofoane și sintetizatoare, acest cover este cea mai recentă piesă din coloana sonoră originală a filmului Minions de la Illumination: The Rise of Gru, noua comedie de acțiune din cea mai mare franciză animată din istoria, care va fi lansat vineri, 1 iulie, pentru a coincide cu lansarea globală în cinematografe a filmului.

Pe parcursul a cinci ani – cu 21 de nominalizări la Grammy și 5 victorii până în prezent – ​​cântăreața/compozitoarea/multiinstrumentista H.E.R. a avut o călătorie incredibilă, punctată cu proiecte care au adus-o rapid la statutul de superstar. În 2021, ea și-a lansat albumul „Back of My Mind” și a primit premiul Grammy pentru Cântecul anului pentru „I Can’t Breathe” și Premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original pentru „Fight for You” din filmul Judas and the Black Messiah. Această melodie a câștigat, de asemenea, cea mai bună performanță R&B la recentele premii Grammy 2022.

Amplasat în anii 1970, Minions: The Rise of Gru spune povestea de origine a modului în care Gru (nominalizat la Oscar Steve Carell), cel mai mare rău din lume, s-a întâlnit pentru prima dată cu emblematicii Minioni.

Coloana sonoră alimentată de funk prezintă o gamă plină de stele, care celebrează o gamă de clasici funk, disco și soul, cu versiuni nou-nouțe ale unora dintre cele mai mari hituri ale anilor 1970 de la unii dintre cele mai tari talente de astăzi. De la noua interpretare a lui St. Vincent a hitului din 1979 al lui Lipps Inc, Funkytown și interpretarea lui H.E.R. a smash-ului Dance to the Music din 1967 de la Sly and The Family Stone, până la versiunea Bleachers a piesei Instant Karma a lui John Lennon din 1970! și interpretarea lui Phoebe Bridgers a single-ului The Carpenters din 1972, Goodbye To Love, fiecare piesă a fost reimaginată de fiecare artist cu rezultate ingenioase.
Și, desigur, Minions de la Illumination joacă înșiși pe album, cu interpretarea lor distinctivă a clasicei favorite din anii 1970 de la Simon & Garfunkel, Cecilia.

Producătorul executiv al coloanei sonore, Jack Antonoff, este un cântăreț, compozitor și producător, precum și vocalistul principal al trupei rock Bleachers. În calitate de compozitor și producător, Antonoff, care, în 2021, a fost creditat de BBC pentru că a „redefinit muzica pop”, a colaborat cu oameni ca Diana Ross, Taylor Swift, Lorde, St. Vincent, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Kevin Abstract și mulți alții. Prin această lucrare, Antonoff a obținut numeroase premii, inclusiv șase premii Grammy, cel mai recent câștigând premiul Grammy 2022 pentru producătorul anului.

Minions: The Rise of Gru – Tracklisting:
1. Turn Up The Sunshine – Diana Ross ft. Tame Impala
2. Shining Star – Brittany Howard ft. Verdine White (Earth, Wind & Fire 1975)
3. Funkytown – St. Vincent (Lipps Inc in 1979)
4. Hollywood Swinging – BROCKHAMPTON (Kool & The Gang 1974)
5. Desafinado – Kali Uchis (Stan Getz & Joao Gilberto 1959)
6. Bang Bang – Caroline Polachek (Nancy Sinatra 1966)
7. Fly Like an Eagle – Thundercat (Steve Miller Band 1976)
8. Goodbye To Love – Phoebe Bridgers (The Carpenters 1972)
9. Instant Karma! – Bleachers (John Lennon 1970)
10. You’re No Good – Weyes Blood (Linda Ronstadt 1975)
11. Vehicle – Gary Clark Jr. (The Ides of March 1970)
12. Dance to the Music – H.E.R. (Sly and The Family Stone 1967)
13. Black Magic Woman – Tierra Whack (Santana 1970)
14. Cool – Verdine White
15. Born To Be Alive – Jackson Wang (Patrick Hernandez 1979)
16. Cecilia – The Minions (Simon & Garfunkel 1970)
17. Bang Bang – G.E.M. (Nancy Sinatra 1966)
18. Kung Fu Suite – RZA
19. Minions: The Rise of Gru Score Suite – Heitor Pereira

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *