Halsey colaborează cu Suga pentru Lilith
2023-06-12 12:06:06

Halsey colaborează cu Suga pentru “Lilith”. Regizat de Henry Hobson, videoclipul a fost filmat în mai multe locații, inclusiv în interiorul Chapelle des Jésuites (Capela Iezuiților) din Cambrai, Franța, unde Blizzard umpluse tavanul cu picturi și o pictură murală de 160 de picioare inspirată de joc.

„Sunt încântată că am ajuns să colaborez cu SUGA din BTS la o versiune reimaginată a „Lilith” pentru imnul Diablo IV! După ce am petrecut nenumărate ore în Sanctuary cu familia mea, sunt aici atât ca fan, cât și ca colaborator”, a spus Halsey. „În plus, întotdeauna mi-am dorit să fac un concept cu SUGA cu acest tip de mitologie întunecată, sperăm că fanii lui Diablo, SUGA și eu însumi vom adora îmbrățișarea lui Lilith.”

„A lucra cu Halsey la o piesă pentru universul Diablo a fost o bucurie incredibilă. Sper ca piesa să rezoneze cu mulți oameni din întreaga lume”, a spus SUGA.

„Acest imn pentru Diablo IV este un punct culminant al pasiunii lui Halsey și SUGA pentru lumea Diablo și ceea ce reprezintă ea”, a declarat Rod Fergusson, Director General Diablo la Blizzard Entertainment. „Reinterpretarea lor a „Lilith”, a lui Halsey din toate unghiurile – ca sunet, ca piesă de artă, ca narațiune – te duce direct în lumea disperată a Sanctuary și în spiritul necesar pentru a te lupta cu demonii tăi, indiferent de formă.”

Primele 20 de secunde ale videoclipului au avut premiera la evenimentul epic de lansare a Diablo IV de la Vibiana în centrul orașului Los Angeles, pe 31 mai. Diablo IV este disponibil pentru pre-cumpărare începând de la 69,99 USD pe PC Windows®, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4. Pachetele Deluxe sunt, de asemenea, disponibile pentru fiecare descărcare digitală, care includ armuri suplimentare, permise de luptă sezoniere și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *