Halsey lanseaza albumul "If I Can't Have Love, I Want Power"
2021-08-27 13:17:40

Halsey lansează cel de-al patrulea album de studio, If I Can’t Have Love, I Want Power.
Albumul revoluționar, care conține 13 cântece scrise de Halsey, a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross. Cunoscuți pentru contribuția lor la Nine Inch Nails și fiind compozitori de film/televiziune, câștigători ai premiilor Oscar, Golden Globe si GRAMMY®, “If I Can’t Have Love, I Want Power” este primul album pe care cei doi l-au produs pentru un alt artist. Dave Grohl, Lindsey Buckingham și Pino Palladino sunt invitați pe acest album.

S-a creat suspans în jurul acestui album încă de la începutul lui iulie, când Halsey a dezvăluit coperta la The Met Fifth Avenue în New York.
Lăudând albumul drept „o capodoperă a industriei”, SPIN a observat ca “Halsey nu este o femeie, ci un Dumnezeu al rock-ului. Și IICHLIWP demonstează că și-a câștigat pe drept acest titlu”. Stereogum a numit If I Can’t Have Love, I Want Power drept “unul dintre acele albume care schimbă cursul carierei unui artist”. Associated Press a spus, “Halsey este la cote maxime aici… Acesta este sunetul ambiției, o evoluție a sunetului lui Halsey…”.

IMAX Experience: Halsey Presents If I Can’t Have Love, I Want Power a fost proiectat pe marile ecrane din jurul lumii mai devreme în cursul acestei săptămâni. Mai multe proiecții pe ecranele IMAX vor avea loc în săli de cinema selectate, sâmbătă, 28 august. Filmul de o oră, care conține muzica de pe noul album, a fost scris de Halsey și regizat de Colin Tilley. Pentru mai multe detalii despre difuzările de mâine, vizitează halseytickets.imax.com.

Biletele poti fi cumpărate AICI pentru experiența cinematografică, disponibilă doar o noapte, a lui Halsey, If I Can’t Have Love, I Want Power, care va fi transmisă live duminică, pe 29 august în America de Nord și de Sud, si luni, pe 30 august, în restul lumii.

Lista completă de piese – If I Can’t Have Love, I Want Power

  1. The Tradition
  2. Bells in Santa Fe
  3. Easier than Lying
  4. Lilith
  5. Girl is a Gun
  6. You asked for this
  7. Darling
  8. 1121
  9. honey
  10. Whispers
  11. i am not a woman, i’m a god
  12. The Lighthouse
  13. Ya’aburnee

Halsey a acumulat peste 31 de miliarde de stream-uri globale până în prezent, incluzând peste 12.5 miliarde de stream-uri în U.S., și a vândut aproximativ 17 milioane de copii ale albumelor la nivel global.

If I Can’t Have Love, I Want Power vine în urma albumului Manic, care a debutat pe prima poziție în topul Billboard’s Top Current Albums.  A fost primul album din 2020 care a primit certificarea de platina în SUA și a obținut multe alte certificări de platina și în alte țări.

Halsey continuă să forțeze barierele creației, având influență și impact considerabile și în afara muzicii sale. Prima sa carte, I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry, a debutat pe lista de best seller din The New York Times, anul trecut în noiembrie. Desemnată de TIME drept unul dintre cei mai influenți oameni din 2020, Halsey a câștigat peste 20 de premii, incluzând AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame’s Hal David Starlight Award și CMT Music Award. Halsey a lansat recent about-face, o linie de cosmetic multi-dimensională, creată pentru toată lumea. Halsey continuă să vorbească despre cauze importante, precum comunitatea LGBTQ, sănătatea mentală și drepturile femeilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *