Halsey lanseaza melodia So Good
2022-06-14 16:53:20

Astăzi, 10 iunie, artistul Halsey, care influențează genurile muzicale, și-a lansat noul single, „So Good” – o privire sinceră asupra drumului uneori ocolit pe care îl parcurge dragostea. Piesa a fost produsă de Tobias Karlsson și Max Martin.
Videoclipul pentru „So Good” a fost regizat de Alev Aydin, partenerul lui Halsey.
Marias și Abby Roberts sunt trupele secundare ale turneului Love and Power, iar Wolf Alice va apărea pe 21 iunie în locul The Marías.

Săptămâna trecută, când Halsey a sărbătorit a cincea aniversare de la lansarea “hopeless fountain kingdom”, RIAA a anunțat că albumul a atins statutul de 2xPlatinum. Cel de-al treilea album al lui Halsey, Manic, este, de asemenea, premiat cu dublu platină. Ambele albume au debutat pe locul 1 în topul Billboard, în topul vânzărilor de albume – la fel ca și în 2021, materialul “If ​​I Can’t Have Love, I Want Power”.

Halsey a strâns până în prezent peste 31 de miliarde de streamuri globale combinate, inclusiv peste 12,5 miliarde de streamuri din S.U.A., și a vândut aproape 17 milioane de unități de album ajustate în întreaga lume. Cel mai recent album al lor, If I Can’t Have Love, I Want Power, a debutat pe locul 1 în topurile Billboard în topul vânzărilor actuale de albume și al Top Alternative Albums în 2021. Urmează Manic din 2020, care a intrat, de asemenea, în topul actual al vânzărilor de albume. la nr.1. Manic a fost primul album din 2020 care a fost certificat Platină în SUA și acum este 2xPlatinum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *