Happy Hours cu prețuri speciale la Intencity Craiova!
2024-06-21 09:41:05

Happy Hours IntenCity Craiova este o oportunitate excelentă pentru toți iubitorii de muzică și divertisment să beneficieze de un preț special la abonamentul care permite acces general la cel mai tare festival din sudul României.

Luni, 24 iunie 2024, între orele 12:00 și 21:00, festivalierii IntenCity sunt invitați să acceseze link-ul https://iticket.ro/event/intencity-2024 sau să ajungă la casieria de la Sala Polivalentă din Craiova, pentru a achiziționa abonamente acces general, la doar 150 de lei, într-o ofertă limitată.

Ediția din 2024 a festivalului IntenCity Craiova promite să fie una memorabilă, cu spectacole de neegalat și o atmosferă vibrantă.

Între 28 și 30 iunie 2024, veți avea ocazia să vă bucurați de prestații live ale unor artiști de renume, precum Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Dubioza Kolektiv și Helena Paparizou, alături de unii dintre cei mai în vogă artişti români, precum Subcarpați și Damian Drăghici & Brothers.

Profită de această zi specială în care poţi beneficia de cea mai avantajoasă ofertă și vino la IntenCity Craiova 2024, pentru o experiență unică!

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *