Havana și Ioana Ignat lansează clipul piesei Crazy Love
2022-05-25 10:23:00

După ce a cucerit publicul internațional cu hiturile sale, Havana colaborează cu Ioana Ignat și lansează videoclipul single-ului „Crazy Love”. Cu un concept ce te duce cu gândul la nopțile exotice, pline de culoare, „Crazy Love” surprinde prin muzică și versuri o poveste de iubire puternică, pasională și nebunească, menită să treacă peste orice obstacol și să devină mai puternică cu fiecare zi ce trece. Cei trei artiști, Sorin Seniuc, Raul Eregep și Ioana Ignat au făcut echipă pentru hitul verii și cântă despre cei care au ales să aștepte persoana potrivită care să intre în viața lor, iar acum, când dragostea i-a adus împreună aleg să prețuiască fiecare moment.

„«Crazy Love» are acel feeling de endless summer. O vară cu nopți lungi și aventuroase, zile însorite și calme în care te îndrăgostești până peste cap. Știi sentimentul? Când simți că ai găsit pe cineva care te completează perfect și de care ți-ar fi un dor nebun dacă ar pleca de lângă tine. Când simți că te privește așa cum nimeni nu te-a mai privit vreodată. Când fiecare zi împreună se simte ca o zi de vacanță perfectă. Asta e «Crazy Love». O iubire nebună începută într-un amurg de vară. Ne-am bucurat foarte mult să colaborăm din nou cu Ioana, o artistă foarte talentată și specială. Ca și piesa «Vivere», care are peste 24 de milioane de vizualizări, ne-am gândit că această piesă să fie un duet cu ea. Suntem foarte mândri de acest feat. și nerăbdători pentru această vară”, mărturisesc băieții de la Havana.

„Sunt fericită de fiecare dată când fac echipă cu Havana. E un super proiect cu oameni extraordinar de talentați și ador piesele lor”, adaugă Ioana Ignat.

Cu o producție fresh și un sound perfect pentru vară, compus de către Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc și Alexandra Miron, are un vibe special și un refren ce poate rămâne cu ușurință întipărit în minte, iar vocea Ioanei Ignat subliniază și conturează într-un mod inedit noul single.

De-a lungul timpului, hiturile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din toată lumea. Printre single-urile de succes care au cucerit publicul de peste hotare și au adunat împreună peste 330 de milioane de vizualizări pe YouTube se numără „Vita Bella”, „Que Sera, Sera”, „Mon Amour”, „I Lost You”, „Big Love” (alături de Yaar și Kaiia), „Broken Heart” (feat. Yaar), Perfect Kiss” (alături de Yaar și Kaiia) și „Last Night”. Anul trecut, Sorin și Raul au lansat „Serenata Mexicana”, o piesă cu un sound cool, despre acea poveste de dragoste pe care o auzim încă din băncile școlii.

În anul 2017, Ioana Ignat a lansat „Doar pe a ta”, piesă ce a devenit foarte repede no.1 în topurile radio și a adunat peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. „Nu mă uita”, a doua sa piesă din carieră, a fost una dintre cele mai populare piese românești din 2017, care are peste 94 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmată de „În palma ta” (alături de Edward Sanda). Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții în Trending pe YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă” și „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus). În 2021, Ioana și VUNK și-au unit forțele pentru „Ultimul anunț” și a colaborat pentru a treia oară cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” . La începutul lui 2022, artista a colaborat cu Holograf pentru „Am ales cu sufletul”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *