Helena Paparizou și Dubioza Kolektiv, printre noii artiști anunțați la Festivalul IntenCity
2024-03-16 17:24:23

Primul lineup al Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024, include staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească, headlinerii anunțați pentru această ediție fiind Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike și Helena Paparizou.

 

Helena Paparizou, cea care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia cu piesa „My Number One”, se numără printre headlinerii festivalului. Renumita solistă se pregătește să ridice fanii în picioare cu hiturile de top, vocea remarcabilă și prezența sa strălucitoare.

 

Ritmurile explozive ale trupei-simbol Dubioza Kolektiv vor răsuna pe mainstage, vocea și carisma lui Omar Arnaout vor transforma scena într-un loc al emoției și al bucuriei, iar sunetele contagioase ale lui Vanotek vor completa ambianța specială de festival.

 

Show-uri memorabile la Sala Polivalentă

Atmosfera de la Sala Polivalentă se anunță a fi efervescentă și la această ediție. Seturi și ritmuri dinamice vor fi aduse în fața publicului de artiști internaționali, nume cunoscute din muzica românească, dar și tinere talente.

Până la acest moment sunt anunțați: CTC, Lora, Chicks Luv Us, Pascal Junior, Sllash & Doppe, Petre Stefan, Constanza Pucheta, Byga, Holy Molly, Gabrian, Jet Black, ZO și Minionu.

 

Lineup-ul pentru cele două scene urmează să fie completat în curând, cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity aducând la Craiova noi stiluri emblematice de muzică, surprize și activități adiacente, care vor oferi o experiență festivalieră unică.

 

Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 martie, în cadrul campaniei early bird, abonamentele acces general pot fi achiziționate la prețul de 175 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 600 de lei.

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Păreri?

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *