HIT-ul „Rampampam” domină Radio Airplay-ul din Rusia și topurile Shazam din lume
2021-07-02 21:52:05

Hit-ul „Rampampam” lansat de Minelli în luna martie continuă șirul de reușite la nivel internațional. În mai puțin de patru luni de la lansare, single-ul a reușit performanța de a ajunge pe poziția a șasea în Top 200 Shazam Global. Mai mult decât atât, „Rampampam” ajunge să fie cea mai difuzată piesă a momentului în Rusia, clasându-se pe prima poziție în Radio Airplay Chart.

Rezultatele fantastice au continuat să apară constant încă din prima lună. Dacă în luna aprilie, piesa reușea să-și facă intrarea pe cele mai importante radiouri din România, astăzi, „Rampampam” își face debutul în Top 100 European Airplay Chart direct pe poziția 82. Faptul că piesa este foarte apreciată la nivel Global rezultă și din prezența în primele zece poziții în topurile Spotify din Ucraina, Letonia, Polonia sau Bulgaria.

De asemenea, pe lângă rezultatele de mai sus, trebuie menționat faptul că Minelli a reușit să fie cea mai ascultată artistă atât pe radio, cât și pe TV în Bulgaria, aflându-se pentru a doua săptămână consecutiv pe prima poziție în Radio și TV Airplay Chart.

Situația din topurile Shazam la nivel Global demonstrează cât de apreciată și iubită este piesa de către pasionații de muzică. Cu peste 1.6 milioane de Shazams, „Rampampam” urcă pe poziția a șasea în Top 200 Shazam Global, cu prezența în peste alte 20 de topuri Shazam în tări precum Rusia, Ucraina, România, Polonia, Italia, Grecia, Franța și nu numai.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *