Hitul „Mahala”, de Misha Miller si Sasha Lopez, capata o noua forma printr-un remix semnat de Cristi Nitzu si NA-NO
2022-12-19 17:02:05

„Mahala” revine într-o nouă formă, prin intermediul unui remix realizat de Cristi Nitzu și NA-NO. O piesă lansată de Misha Miller și Sasha Lopez în urmă cu o lună, „Mahala” a reușit deja să intre în topurile celor mai importante radiouri, fiind în trend ascendent pe canalele de streaming și ocupând prima poziție în Shazam România.

 

„Mahala” este o piesă care combină noutatea specifică muzicii dance contemporane cu muzica veche în stil balcanic. Pentru a transforma piesa într-un adevărat imn al petrecerilor de peste tot din lume, Cristi Nitzu și NA-NO au păstrat magia și originalitatea piesei, în timp ce au adăugat mai mai multe ritmuri specifice muzicii dance.

 

În timp ce realizează remixuri pentru cele mai bune piese de pe scena muzicală, Cristi Nitzu este și DJ la unul dintre cele mai semnificative radiouri din România. Pentru această piesă remarcabilă, Cristi Nitzu a făcut echipă cu NA-NO, un cunoscut DJ, producător și beatmaker, cu un sound unic.

 

„Mi-a plăcut Mahala încă din primul moment în care am ascultat-o. Este o piesă altfel și am considerat o adevărată provocare încercarea de a transforma piesa, păstrând, în același timp, toate elementele care au ajutat-o să devină un adevărat succes la doar câteva săptămâni de la momentul lansării”, a povestit Cristi Nitzu.

 

„În acest remix, am vrut să reimaginez piesa originală pentru club, cu un ritm puternic, dar totodată păstrând influențele balcanice care cu siguranță vor pune publicul în mișcare. Folosirea influențelor balcanice adaugă o aromă distinctă piesei, aducând elemente din bogată moștenire muzicală a regiunii și adăugând o notă nouă sunetului Tech House. Acest remix este un amestec plin de energie, care surprinde două lumi muzicale, perfect pentru o noapte de dans și de desfătare”, a adăugat NA-NO.

 

Piesa originală a fost lansată de Misha Miller și Sasha Lopez în 18 noiembrie, depășind, până în acest moment, pragul de 1.3 milioane de vizualizări, pe YouTube. Piesa originală poate fi ascultată pe toate platformele accesând link-ul următor: https://bfan.link/Mahala.

 

Despre Misha Miller

#ff8437

O prezență fresh și carismatică, cu o personalitate complexă, artist și songwriter, Misha Miller a reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa. A semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri.

 

„Smoke Me”, feat. Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch”, feat. Manuel Riva, și „Touche”, feat. Sickotoy, sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube, streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri importante în topurile muzicale din țări precum România, Turcia, Grecia și Bulgaria.

 

Despre Sasha Lopez

#ff8437

Sasha Lopez este un producător muzical cunoscut internațional pentru mega hitul „All My People”. Piesa a fost pe primul loc în topuri din peste 20 de țări, în timp ce una dintre edițiile celebrului Carnaval de la Rio a fost deschisă cu această piesă.

 

De asemenea, colaborarea din 2020 cu Misha Miller, „Smoke Me”, s-a poziționat în Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turica, generând peste un milion de vizualizări și 100.000 de streamuri încă din prima lună. În prezent, piesa are peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 29 de milioane de streamuri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *