Holly Humberstone a lansat albumul „Paint My Bedroom Black"
2023-10-14 11:41:51

Holly Humberstone a lansat albumul „Paint My Bedroom Black”. Lirismul direct și crud al lui Holly Humberstone trece prin liniile de chitară care rup orizontul. Proiectul este exercițiul personal al lui Holly de construire a lumii. „Artiștii mei preferați creează lucrări care creează un univers cu totul nou”, spune Holly, „Asta vreau să fac cu albumul meu de debut și cu spectacolele live.”

Întotdeauna inspirată de mediul ei și de modul în care acest lucru îi afectează sentimentul de sine și identitate, de la casa bântuită a părintelui ei până la apartamentele din Londra, foarte așteptatul album de debut al cântăreței britanice Holly Humberstone, reprezintă creșterea de la cântăreață necunoscută la cele mai incitante vedete pop alternative ale generației ei.
Spațiul întunecat și din altă lume pe care Holly l-a construit și în care a invitat fanii, atât din punct de vedere sonor, cât și vizual, a fost lucid și visceral, cu camera mereu pe umăr, un obiectiv în gândurile ei haotice și sentimentele profunde.
Deja nominalizată pentru două Ivor Novello’s, câștigând BRIT Rising Star în 2022 și urmând locul secund în BBC Sound Of 2021, povestirea lui Humberstone este inima meseriei ei. De la „Kissing In Swimming Pools”, sublimul „Superbloodmoon” cu d4vd, la „Antichrist” și „Room Service”, single-urile duble A-Side care reflectă introspecția și extraversiunea ei, două mulțimi artistice opuse care informează lirismul și sunetul lui Holly. „Mă simt ca doi oameni diferiți jumătate din timp. Cea mai mare provocare a mea este întotdeauna să fac ceva ce simt că nu am făcut până acum, care să reflecte noi părți din mine”.

PAINT MY BEDROOM BLACK TRACKLISTING
1. Paint My Bedroom Black
2. Into Your Room
3. Cocoon
4. Kissing In Swimming Pools
5. Ghost Me
6. Superbloodmoon (featuring d4vd)
7. Antichrist
8. Lauren
9. Baby Blues
10. Flatlining
11. Elvis Impersonators
12. Girl
13. Room Service

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *