HOLLY HUMBERSTONE a lansat proiectul CAN YOU AFFORD TO LOSE ME?
2022-10-29 16:53:11

Încheind capitolul de început al uneia dintre cele mai interesante povești ale muzicii din memoria recentă, Holly Humberstone a lansat “Can You Afford To Lose Me?”, o colecție extinsă de cântece care urmăresc călătoria ei muzicală senzațională.
Proiectul este condus de noua piesă principală – o ardere lentă devastatoare purtată de bătăile inimii conduse de pian și vocea corului.

Păstratand tipul de autenticitate lirică care a fost un element de bază în compoziția lui Holly încă din prima zi, piesa este o odă sfâșietoare pentru o relație care se grăbește spre încheierea ei. De la primul ei single „Deep End” până la piese din EP-ul de debut uimitor “Falling Asleep At The Wheel” și al doilea EP aclamat “The Walls Are Way Too Thin”, colecția de unsprezece melodii nu este doar o reflectare asupra originilor lui Holly, ci și a evoluției ei, de la un artist necunoscut provenit din micul oraș rural Grantham, până la apariția ca unul dintre cele mai mari talente din ultimii doi ani.

Proiectul oferă fanilor un punct culminant al trecutului și prezentului cântăreței și compozitorului, în timp ce privește 2023 și lansarea iminentă a albumului ei de debut foarte așteptat.

„Ultimii doi ani au fost un vârtej și rareori am șansa de a reflecta la tot ce s-a întâmplat. În ultimele luni, m-am uitat înapoi; la muzica pe care am făcut-o, oamenii pe care i-am cunoscut, experiențele incredibile pe care le-am împărtășit împreună și spre unde mă îndrept la nivel personal. Cântând melodiile mele în turneu, văzându-le în lume și felul în care i-au afectat diferit pe oameni, m-a făcut să vreau să le dau o altă viață atât de mult încât le-am pus împreună în ordinea în care le-aș asculta acum – o o nouă evoluție a primelor mele două EP-uri. Am adăugat și o melodie nou-nouță numită Can You Afford To Lose Me? care este, probabil,  una dintre melodiile mele preferate pe care le-am scris vreodată. Simt că m-am schimbat destul de mult de când am lansat unele dintre melodiile mele, așa că am decis să nu includ câteva dintre ele – deși voi iubi mereu acele melodii, am vrut să le evidențiez pe cele care rezonează cel mai mult cu locul în care am sunt în viața mea în acest moment. Sper că puteți asculta aceste melodii în moduri noi, la fel ca și mine.”, a declarat Holly.

CAN YOU AFFORD TO LOSE ME? TRACKLIST
1.    Can You Afford To Lose Me?
2.    Overkill
3.    Scarlett
4.    Please Don’t Leave Just Yet
5.    Deep End
6.    Haunted House
7.    Thursday
8.    Vanilla
9.    The Walls Are Way Too Thin
10.    Falling Asleep At The Wheel
11.    Friendly Fire

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *