Holly Humberstone lansează EP-ul "The Walls Are Way Too Thin"
2021-11-12 19:36:00
Cucerind inimile fanilor de pretutindeni cu talentul ei la compoziție și spectacolele captivante, Holly Humberstone a lansat astăzi, 12 noiembrie, al doilea său EP – „The Walls Are Way Too Thin”. Pentru Holly, EP-ul de șase piese evidențiază sentimentul când te simți pierdut și te întrebi cine ești și unde îți este locul.
Materialul include piesa lăudată de criticii de specialitate, „Scarlett”, capodopera după care a fost numit EP-ul, „The Walls Are Way Too Thin, piesa „Haunted House“, colaborarea cu trupa 1975, „Please Don’t Leave Just Yet”, și două piese noi, intitulate „Thursday” și „Friendly Fire”.
 
Acest EP transpune sentimentul cand te simți pierdut. Reprezintă acel moment în care te întrebi cine ești și unde ar trebui să fii. Când ești așa de pierdut încât trebuie să te reinventezi pentru că nu te mai regăsești. Așa m-am simțit când m-am mutat în Liverpool, apoi în Londra, și să fiu mereu prinsă între locuri, fără să mă stabilesc undeva“, a spus Holly.
 
La doar 21 de ani, Holly sfidează normele și, în doar un an, aceasta a reușit să-și încânte fanii la spectacole sold out pe tot mapamondul. Aceasta a fost însoțită pe scenă și de Jack Steadman, care a cântat alături de Holly „Friendly Fire”. 
 
Recent nominalizată la premiile Ivor Novello, la categoria „Rising Star Award”, și aleasă de YouTube drept „Artist On The Rise”, iar de Deezer „Focust Artist”, Holly nu este îndrăgită de fani doar pentru muzica ei lăudată de criticii de specialitate. Interesul artistei față de moda sustenabilă a încurajat-o să lanseze inițiativa Fifth Sister Swap, fiind o modalitate pentru fanii acesteia prin care pot să facă schimb de haine, fără să se bazeze pe „fast fashion”. Mai mult, Holly și-a unit forțele și cu TRAID, o organizație caritabilă din Marea Britanie, pentru o colecție ediție limitată, cu scopul de a încuraja reciclarea hainelor. 
 
EP-ul „The Walls Are Way Too Thin” apare dupa materialul discografic de debut al lui Holly, „Falling Asleep At The Wheel”, care a marcat primul capitol din povestea unui nou superstar global în devenire si care a acumulat peste 190 de milioane de stream-uri până în prezent.

 Muzica lui Holly ajută fanii de pretutindeni prin versurile sale oneste, artista declarând că își dorește ca versurile ei să fie așa de sincere, încât fanii să le poată folosi drept inspirație pentru tatuajele lor. Holly scrie versuri despre viața sa, începând de la lupta surorii sale cu sănătatea mentală până la ruptura relațiilor cântăreței cu prietenii. „Oamenii pot să simtă o conexiune mai rapid cu o piesă în care mi-am expus gândurile nefiltrate. Asta caut și eu în muzica pe care o ascult – o conexiune personală. Toate lucrurile prin care trec sunt generale. Toată lumea a trecut prin aceste situații, nu doar eu”.

 
           LISTA DE PIESE:
  1. Haunted House
  2. The Walls Are Way Too Thin
  3. Please Don’t Leave Just Yet
  4. Thursday
  5. Scarlett
  6. Friendly Fire

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *