Holy Molly a adus EP-ul ,,Liliac” la “Diud, where’s my tune?”
2023-12-20 21:28:19

Holy Molly ne surprinde la sfârșit de an cu o nouă variantă a celui mai sensibil material lansat anul acesta, EP-ul său ,,Liliac”, despre care artsita spune că reprezintă jurnalul sufletului meu din ultimul an.

Cu Alex Turcu la chitară, Radu Anghel la bas, Ionuț Tebeica la tobe și vocea inconfundabilă a lui Holy Molly, piesele ,,Orb pe mare,” ,,Spune-mi” și ,,Jumătate” au primit o reinterpretare fructuoasă. Cu un stil mult mai rockish și o doză considerabilă de patos, acest mixtape te va captiva și te va face să dai din cap în ritmul său intens.

Compilația începe cu piesa ,,Orb pe mare”, inspirată de una dintre poeziile lui Florin Dochia, o piesă sensibilă, despre o relație care deși merge înainte, te ține pe loc. Povestea continuă cu ,,Spune-mi”. Lansată inițial alături de RAVA, piesa face ravagii pe platformele de streaming, pe Spotify ajungând la 1.3M și în topurile preferințelor ascultătorilor. Artista a venit la DIUD cu varianta solo, variantă ce se aude și pe EP. ,,Jumătate” este piesa ce închide colecția muzicală și întregește puzzle-ul prin decorul impresionant de voci, dar și prin personalitatea evidențiată a fiecărui instrument, piesa vorbind despre interdependența dintre două persoane.

,,Prima oară când am cântat piesele de pe album s-a lăsat cu vulnerabilitate și multă putere. Am fost în transă de la început și până la sfârșit.

A fost o experiență unică, iar pentru că știam că va fi special, am invitat 4 oameni din comunitatea mea să participe la proces, să vadă tot ce se întâmplă în spatele unui proiect de genul. Asta a făcut să fie și mai puternic și încărcat de emoție.” ne spune Holy Molly.

DIUD este o echipă de tineri creativi, cineaști, cinefili și oameni de comunicare ce urmăresc în permanență cele mai noi tendințe artistice și tehnice în materie de scenaristică, producție și regie de film. La DIUD au mai fost invitați și Dora Gaitanovici, Vița de Vie și Luna Amară.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum “Shot a friend”, “Menage a Trois”, “Back to her” și “Twinkle Twinkle” i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum “Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad, și ,,Totul meu”, colaborarea sa alături de ADI. Ultimul său single, ,,Pastila de somn”, este în continuă ascensiune.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *