Holy Molly lansează noul single – Bang Bang
2021-12-13 18:43:00

Holy Molly revine la scurt timp după lansarea “Shot a friend” cu o nouă piesă și o nouă poveste puternică – “Bang Bang”. Piesa reprezintă un semnal de alarmă și un mesaj puternic de susținere persoanelor care trec prin momente grele în relațiile în care se află sau în care au fost.

Versurile și muzica au fost compuse de către Holy Molly, Marius Dia, wrs, Alex Parker, iar de producția piesei s-au ocupat Alex Parker si Marius Dia.

Iată ce a declarat Holy Molly despre noua lansare: “Cred că <<Bang Bang>> este cea mai puternică poveste pe care am scris-o până acum. Imaginați-vă: o relație foarte toxică, dependențe, obsesii, violență domenstică și tot ce-i printre ele. În anumite cazuri, iubirea este atât de puternică încât te orbește în fața imprefecțiunilor și a semnalelor care ar trebui să îți dea de bănuit câ acea relație nu este bună pentru tine. O cale sigură de a ajunge în locuri greșite. Din când în când, cred că este important să vorbim despre problemele reale ale lumii, precum violența domestică. Am avut alături de mine o echipă extraordinară care m-a ajutat să duc acestă poveste la o finalitate.

Undeva, acestă piesă este și despre mine și despre emoțiile mele cel mai bine ascunse. Îmi place să deghizez emoțiile puternice în metafore și metaforele în piese. Sunt un om la fel ca voi, iar un om poate recunoaște că are și probleme. Sper ca <<Bang Bang>> să vă ofere câteva minute de confort în momentele cele mai grele și reamintirea faptului că merităm mai mult decât primim.”

Piesele anterioare au răsunat în aproape toate teritoriile europene. “Twinkle Twinkle” a strâns 7M de stream-uri pe Spotify. A intrat in Viral 50 Daily/Weekly în Norvegia, Suedia și România. În topurile Dance Apple a fost în Suedia, România, Danemarca, Bulgaria, Norvegia, Croatia, Lituania și Namibia. “Manage A Trois” a strâns 37M de stream-uri pe Spotify și a intrat in Viral 50 Weekly în Danemarca, Finlanda, Norvegia, Lituania, Slovacia, Ungaria, Elvetia, Latvia, Germania, Polonia, Suedia, Cehia, Austria, iar în topurile Apple a fost în peste 80 de țări.

Holy Molly este o artistă completă, fiind cântăreață, compozitoare și actriță. Vede muzica în centrul artelor datorită puterii ei de a vindeca. Versatilitatea ei este ușor de intuit din piesele lansate, dar și din videoclipuri unde putem vedea foarte ușor paleta de personaje pe care le interpretează. Toate piesele Holy Molly au o amprentă personală puternică deoarece își lasă inspirația să provină din adâncurile sufletului. Ultimul single lansat “C’est la vie” a fost în colaborare cu duo-ul italiano-francez Shanguy și se bucură de susținerea radiourilor din Rusia, Ucraina și Polonia. În același timp, “Twinkle Twinkle” a fost ascultată în playlisturi precum Dance Bandeau, SLAP !, Bangers, Power Hour și Mainstage pe Spotify și pe Apple Music in TikTok Dance 2021.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *