Hoynar și Ligia au lansat Dragoste, haină letală înainte de Valentine's day
2023-02-10 19:15:48

Cu câteva zile înainte de Valentine’s day, Hoynar și Ligia au lansat noua lor colaborare muzicală care se numește “Dragoste, haină letală” la care au realizat un videoclip pe măsură pe care vă invităm să îl urmăriți în continuare.

Piesa “Dragoste, haina letală” este produsă sub label-ul Major Music de către F. Charm, iar textul a fost scris de Hoynar și F .Charm. “După ce piesa a avut gata trase cele două strofe ne-am gândit la o colaborare cu o voce feminină puternică și care să transmită perfect vibe-ul piesei, iar managerul meu Nedelcu Florin a avut minunată idee de a o contacta pe Ligia Moldovan, cea care a avut colaborat cu F. Charm la piesă “30 de grade” și astfel s-a născut piesă “Dragoste, haină letală”. Piesa exprimă unul din “condimentele spicy” ce le găsim în viața de zi cu zi a relațiilor unde nu mereu înțelegerea își găsește locul. Cu toții cred că am trecut prin acest gen de piedică în calea unei relații reușite”, spune Hoynar. Videoclipul piesei a fost filmat într-o locație superbă la Zaivan Retreat undeva lângă Breaza în regia lui Florin Nedelcu, F.Charm și Hoynar. Iar de filmări și montaj s-au ocupat tot F.Charm și Hoynar.

Cine este Hoynar?

Hoynar, pe numele lui real Birjovanu Ionuț, e un artist Hip-Hop, care și-a început cariera în anul 2019 lansând prima piesă, “Tezaur fără aur” un featuring cu F.Charm care a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe Youtube. De acolo a luat naștere primul album Hoynar intitulat “Primul Pas” lansat în decembrie 2021 care a strâns peste 10 milioane de vizualizări și featuring-uri cu artiști precum F.Charm, Rucsy, Alma, Oana Marinescu, Picaso, Dj. Jonatan, CallyRoda, Tecsan.

Pareri,?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *