Hozier a lansat EP-ul Eat Your Young
2023-03-20 15:39:52

Hozier a lansat EP-ul “Eat Your Young”. Proiectul cu trei melodii marchează prima ofertă oficială de muzică nouă a lui Hozier de la albumul său din 2019, Wasteland, Baby!, care a debutat pe locul 1 în Top 200 Billboard.
Cu melodii extrase de pe viitorul album al lui Hozier, Unreal Unearth, care va avea loc la sfârșitul acestui an, Eat Your Young atinge explorarea Infernului lui Dante și reflectă asupra a două dintre cele nouă cercuri ale iadului: lăcomia și erezia.

Vorbind despre “Eat Your Young”, Hozier spune: „Acest EP marchează prima mea lansare din 2023, cu o serie de melodii care urmează să apară în lunile următoare, succedate de albumul complet “Unreal Unearth”, la sfârșitul verii.
Este întotdeauna un cadou să poți lansa muzică nouă în lume și o bucurie suplimentară să faci asta de ziua de naștere. Sunt încântat că am anunțat datele turneului pentru această toamnă și că vă împărtășesc aceste melodii, care oferă o mostră din altele care urmează.”

Pentru a celebra lansarea de astăzi, precum și ziua lui de naștere și sarbatorea de Sf. Patrick, Hozier a anunțat, de asemenea, „Unreal Unearth Tour” programat pentru toamnă, cu Madison Cunningham alăturându-se ca invitat special în toate spectacolele. Produsă de Live Nation și care acoperă 25 de orașe, etapa nord-americană începe în St. Louis, MO sâmbătă, 9 septembrie și include spectacole la Madison Square Garden din New York, la Red Rocks Amphitheatre din Denver și multe altele înainte de a se încheia la Los Angeles la Hollywood Bowl sâmbătă, 4 noiembrie.

La începutul acestei săptămâni, Hozier a sărbătorit că „Take Me To Church” a fost certificat cu discul de diamant. Clasată pe locul 30 ca cea mai ascultată melodie pe Spotify, „Take Me To Church” este cea de-a 103-a melodie care a atins vreodată piatra rară a certificării cu diamant.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *