Hozier a lansat EP-ul "Unheard"
2024-04-01 20:08:43

Hozier a lansat EP-ul “Unheard”. După ce a împărtășit știrile pe rețelele de socializare, alături de un videoclip cu un caiet de schițe, a fost dezvăluit că EP-ul va conține patru melodii nelansate, înregistrate inițial în timpul sesiunilor pentru cel mai recent album de top, Unreal Unearth. Printre acestea se numără „Too Sweet”, „Empire Now”, „Fare Well” și „Wildflower and Barley”, cu cântăreața-compozitoare și activistă, câștigătoare a premiului Grammy canadian, Allison Russell.

Hozier spune; „Îmi face plăcere să anunț lansarea mai multor lucrări din sesiunile de album care nu au putut face lansarea inițială. Acestea sunt cântece care ar fi putut ajunge în cercurile lăcomiei, limbo-ului, violenței și, respectiv, „ascensiunea” exterioară, dar nu au putut din diferite motive. Mă bucur foarte mult că voi putea să le împărtășesc cu voi.”

În luna august a anului trecut, Hozier a obținut primul său număr 1 în Marea Britanie cu al treilea album de studio – Unreal Unearth. Superstarul irlandez s-a consolidat drept unul dintre cei mai mari compozitori din domeniul său cu un record care a dat naștere la piese de clasă mondială din „Eat Your Young”, „All Things End”, „Francesca” și „De Selby (Part 2)”.

În această vară, Hozier va susține spectacole în aer liber, inclusiv o dată sold out la Finsbury Park din Londra, cu o capacitate de 45.000 de locuri, pe 7 iulie – care va fi cel mai mare spectacol din Marea Britanie până în prezent.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *