I-a cucerit pe Smiley și pe Carla`s Dreams cu vocea ei. Acum Sabrina lansează Valuri la mal, primul ei single
2023-03-01 16:50:28

Sabrina Stoica lansează primul ei single, Valuri la mal, o melodie despre reconectarea cu o iubire de mult pierdută. Cu o voce suavă și un sound smooth, Sabrina este o gură de aer proaspăt pentru industria muzicală românească, o prezență tânără și enigmatică.

 

„Valurile nu rămân niciodată în larg. Cred că singurul motiv pentru care vin spre uscat este ca să plece din nou. Așa sunt unele stări, așa sunt și unii oameni. Valuri la mal fix despre asta vorbește, despre un dute-vino de sentimente incerte.” povestește Sabrina despre noul ei single.

 

Videoclipul piesei a fost realizat de Criss Blaziny, care a urmărit să surprindă atât unicitatea trăsăturilor Sabrinei, cât și emoția piesei.

 

„Cred că nu este întâmplătoare lansarea acestei piese în plină iarnă, pentru că urmărește să îți ofere nu doar o experiență auditivă, ci și una senzorială. Ideea de a atinge marea în plin ger este o metaforă pentru sentimentul de distanțare față de persoana iubită. Cred că am reușit să transmitem asta prin imagine, prin cadrele cu Sabrina, prin expresivitatea ei.” spune Criss.

 

Sabrina și-a demonstrat deja talentul, atât prin participarea la SUPERSTAR, acolo unde a uimit juriul cu un cover după Coldplay, cât și prin cele trei cover-uri lansate pe pagina ei de YouTube.

 

Un amestec de sentimente și emoții, prima lansare a Sabrinei îți va oferi acea stare de pace și liniște pe care ai căutat-o și te vor face nerăbdător să-i asculți următoarea piesă. Sound-ul ei fluid și aspectul ei sofisticat îți vor rămâne întipărite în memorie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *