Iann Dior a lansat albumul On To Better Things
2022-01-22 15:23:00

Iann Dior a lansat albumul On To Better Things. Noul proiect are 15 piese si contine single-uri: “v12” impreuna cu Lil Uzi Vert, “let you” si “thought it was” in colaborare cu Machine Gun Kelly si Travis Barker.
Iann este unul dintre cei mai interesanti artisti la ora actuala. Acesta a atras atentia dupa ce a lansat prima melodie pe SoundCloud, acumuland peste 10.000 de redari in prima saptamana. Taz Taylor, fondatorul Internet Money Records, l-a descoperit si l-a chemat in Los Angeles pentru a se intalni. In 2019, Dior a lansat primul sau proiect, “Industry Plant”.

In 2020, artistul a lansat impreuna cu 24KGoldn hit-ul “Mood” care este certificat cu 4 discuri de platina in America si stationat 10 saptamani in Top 10 Billboard Hot 100. Iann a cantat la The Voice, American Music Awards, Jimmy Kimmel Live! si a fost nominalizat pentru 2 premii VMAS, 3 premii Billboard Music Awards, 1 premiu AMA si 1 premiu iHeart Radio Music Award. Dior a colaborat in trecut cu Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd si multi altii, fiind un artist versatil care interpreteaza genuri diferite de muzica. Iann Dior asigura fanii, ca acesta este doar inceputul, dorind sa aiba un album ce debuteaza pe primul loc in top-uri, dar si sa devina cel mai mare artist din istorie.

On To Better Things Tracklisting
1.is it you
2.complicate it
3.v12 (ft. Lil Uzi Vert)
4.i might
5.heavy
6.dark angel interlude
7.obvious (ft. Travis Barker)
8.heartbreak3r
9.options
10.regret
11.thought it was (ft. Machine Gun Kelly & Travis Barker)
12.sinking interlude
13.let you
14.fallin
15.hopeless romantic (ft. Travis Barker)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *