Iann Dior a lansat piesa I Find It Hard
2022-07-24 13:57:25

Iann Dior a lansat piesa “I Find It Hard”. Dior a devenit rapid unul dintre cei mai importanți artiști noi din industrie. Născut în Puerto Rican, crescut în Corpus Christi, Michael Iann Olmo (cunoscut și ca „iann dior”) a găsit succes cu prima melodie pe care a scris-o vreodată.

După ce a fost încărcat pe SoundCloud, cântecul a câștigat 10.000 de redări în prima sa săptămână și a atras urechea fondatorului Internet Money, Taz Taylor, care l-a invitat pe compozitorul în devenire să lucreze cu el în LA. La scurt timp după aceea, Iann Dior a încheiat un acord cu casa lui Elliot Grainge, 10K Projects, în aprilie 2019 și și-a lansat proiectul Industry Plant.

Anul 2020 a fost unul special pentru starul în plină dezvoltare, cu prezența sa pe hitul Billboard Hot 100 #1 „Mood” cu 24KGoldn, care este acum certificat de 4 ori platină și a fost în Top 10 timp de 10 săptămâni. Duo-ul a interpretat piesa la The Voice, American Music Awards, Jimmy Kimmel Live! și au fost nominalizați la 2 VMAS, 3 Billboard Music Awards, 1 AMA și 1 iHeart Radio Music Award pentru succesul lor cu „Mood”.

iann a lansat cântece cu artiști precum Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd și mulți alții. Cunoscut ca un talent extrem de versatil, munca sa s-a clasat în genurile Alternative, Pop, Rap și Electronic/Dance și i-a adus locul 1 în topul Billboard Artists Emerging. Iann Dior își asigură fanii că acesta este doar începutul. „Urmează un album numărul unu… Vreau să devin artistul numărul unu din lume și sunt pe deplin hotărât și obsedat să fiu cel mai mare.”

La începutul acestui an, dior și-a lansat cel mai recent album “on to better things”, care a strâns peste 180 de milioane de stream-uri și a primit aprecieri de la NPR, Rolling Stone, Pitchfork și NME.

Primul single al albumului „v12″ ft. Lil Uzi Vert a fost lăudat de The New York Times, Complex, V Magazine, VIBE și mulți alșii. Piesa a fost imediat redată pe Spotify’s New Music Friday și Rap Caviar, printre altele, și a avut premiera în show-ul Apple Music 1 al lui Zane Lowe. În continuare, el a împărtășit single-ul la chitară „let you”, care a fost prezentat în cea mai recentă colecție SS22 a casei de modă de lux germane MCM.

Cel mai recent, dior și-a lansat cel mai recent single „Live Fast Die Numb”, o piesă care demonstrează amploarea talentului său. La lansare, piesa a primit aprecieri de la BET, HotNewHipHop și alții.

Adăugând la recunoașterile sale incredibile, dior a fost numit în râvnita listă Forbes „30 Under 30″ în 2021. În total, dior a strâns peste 3,7 miliarde de stream-uri în întreaga lume și se angajează în turneul lui Machine Gun Kelly în Statele Unite și Europa din această vară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *