iann dior lansează un nou single LIVE FAST DIE NUMB
2022-06-14 17:24:07

Artistul iann dior lansează noul său single și videoclipul însoțitor pentru „Live Fast Die Numb”.
Produs de legendarul John Feldmann (Blink-182, Avril Lavigne, 5 Seconds of Summer ) și Mark Schick (Dua Lipa, Noah Cyrus, JP Saxe), înregistrarea imnică demonstrează capacitatea lui Dior de a-și canaliza vulnerabilitatea prin muzica sa.

Piesa prezintă sfera largă a talentului lui Dior, în timp ce se îndreaptă spre alt-pop cu o buclă de chitară puternică și un ritm de tobe inspirat de pop-punk, în timp ce încă încorporează elemente de rap și hip hop.
Piesa este însoțită de un videoclip regizat de Clyde Munroe, cu iann reflectând la o versiune mai tânără a lui.

dior a fost anunțat recent ca imaginea campaniei de primăvară/vară 2022 a casei de modă de lux germane MCM, o călătorie interdimensională în paradisul utopic. Colecția este disponibilă în magazin și online acum la mcmworldwide.com. Anterior, Dior a câștigat un Billboard Hot 100 #1 pentru filmul său din hitul 4x Platinum „Mood” cu 24KGoldn, care a petrecut 33 de săptămâni în Top 10 și a strâns peste un miliard de audiențe la radio și peste 3,7 miliarde de streamuri în carieră. El a adăugat la premiile sale 2 nominalizări la VMA pentru Cântecul anului și Cea mai bună colaborare, nominalizări la premiile Billboard și iHeart Radio, patru single-uri de aur certificate RIAA și colaborări cu toată lumea, de la Travis Barker la Clean Bandit și Lil Baby. Cu toate aceste realizări sub centură, Iann Dior a devenit o forță agnostică a genului care trebuie luată în considerare în muzica pop de astăzi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *