Ice Spice a lansat EP-ul Like..?
2023-01-20 21:24:00

Ice Spice a lansat EP-ul “Like?”. Numit după unul dintre sloganurile ei, LIKE..? este cel mai bun proiect de până acum pentru farmecul sfidător al artistei de 23 de ani.

Anul trecut, Ice Spice s-a impus ca unul dintre cele mai notabile nume din lumea rap. Astăzi, Ice Spice se poate lăuda cu peste 168 de milioane de stream-uri globale și a primit laude de la The New York Times, Pitchfork, Rolling Stone, Spotify, The FADER, REVOLT, NPR, TikTok, Vevo, Shazam, Billboard, BET și multe altele.

La cele trei hituri virale ale ei – „Munch (Feelin U),” „Bikini Bottom” și recentul „In Ha Mood” – LIKE…? adaugă trei noi piese. „Gangsta Boo with Lil Tjay” este o colaborare amplificată de bas cu Lil Tjay, originar din Bronx, transformând hitul lui Diddy din 2000 „I Need A Girl Pt. 2″ într-un cântec de dragoste. „Actin’ A Smoochie” îmbrățișează sunetul clubului Jersey care definește scena Bronx, creând un imn de petrecere care explorează o altă parte populară din argoul NYC. „Princess Diana” combină o melodie semnătură RIOT cu jocul de cuvinte de la Ice, comentând despre statutul ei de fată.

LIKE..? sosește imediat după „In Ha Mood”, al treilea hit viral consecutiv al lui Ice, care a câștigat popularitate pe rețelele de socializare în timpul sărbătorilor. Single-ul a generat peste 142.000 de creații video pe TikTok și 3,5 milioane de fluxuri Spotify în primele săptămâni de la lansare. „In Ha Mood” și statutul său în tendințe nu ar trebui să fie o surpriză – Ice Spice a apărut în 2022 și a devenit cel mai ușor star viral din rap. În august, artistul a împărtășit „Munch (Feelin U)”, hitul fugitiv care a ajutat la transformarea lui Ice Spice într-unul dintre cei mai tari artiși din hip-hop. „Munch” a câștigat aprecieri universale de critică, câștigând mențiuni pentru „Cel mai bun cântec al anului” în publicații precum The New York Times, Pitchfork, Rolling Stone, Billboard, NPR, The Washington Post și multe, multe altele. „Bikini Bottom” a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri audio și video globale și peste 134.000 de creații TikTok.

Drumul lui Ice Spice către celebritate s-a accelerat cu „Munch”, dar ea a fost plină de viață în New York de multă vreme. La vârsta de șapte ani, scria poezie și făcea freestyle, iar de acolo a câștigat mai întâi atenția cu „No Clarity”, un banger de dimensiuni mici care condamnă lipsa comunicării într-o relație și cu „Name Of Love”, care eșantionează sufletul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *