Igor Strib a lansat videoclipul piesei "Adorata"
2021-10-04 18:27:16

“S-au aliniat planetele și am reușit să facem o melodie pe gustul nostru”

Cea mai nouă piesă lansată de Igor Strib de la Chișinău se numește “Adorata”și este dedicată unei persoane dragi din viața lui. Iată că după un an în care s-au încercat mai multe variante, acum solistul împreună cu Sprint Music și echipa lui au găsit varianta perfectă pentru această piesă.

“Ești fata cu privirea ce arde/ O stea pe cer dansează în noapte/ Pentru o fată unicată/ Adorată/ Cu părul lung lăsat pe spate/ Cu vocea ce strigă în șoapte/ Amară zi ce dulce noapte”,sună refrenul noii piese lansată de Igor Strib în colaborare cu Sprint Music la început de octombrie. Aceasta se numește “Adorata” și la muzică au colaborat Tulea Dănuț, Igor Strib, Evangelos Siakas și Diana Rawane Ramadan, iar textul este făcut de Igor, care este atât solist cât și compozitor.

“Melodia este compusă acum un an, aproximativ, este dedicată partenerei mele de viață, am colaborat la ea cu o echipă de profesioniști și am filmat și un videoclip în care apare și o domnișoară “adorată”, acesta fiind filmat în România. Nu e un clip sofisticat dar este ce trebuie. S-a lucrat mai mult la piesă pentru că am făcut multe schimbări și la orchestrație, și la idei de text. Cred că acum i-a venit momentul, s-au aliniat forțele universului și planetele și acum e perioada perfectă să o lansăm. Mi-ar fi plăcut să filmez videoclipul împreună cu partenera mea de viață. Nu a acceptat această variantă dar poate pe viitor va filma”, ne-a spus Igor.

Tânărul s-a născut pe 17 martie 1984 la Chișinău. Și-a făcut studiile în orașul natal la colegiul de muzică Ștefan Neaga în perioada 2000-2004, la catedra Dirijat Coral. După absolvire merge la Academia de muzică teatru și arte plastice la catedra Canto estradă și Jazz între 2004 și 2008.

“Eu fac muzică de mulți ani, chiar dacă în perioada asta de pandemie m-am reprofilat. De la 8 ani fac muzică, am studii, am cântat la saxofon, cor, am fost la colegiul de muzică. Anul trecut am lansat un album, iar acum la această piesă am colaborat cu Sprint Music”, a mai povestit Igor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *