Ilinca, castigatoarea Eurovision Romania 2017, pe scena in finala Selectiei Nationale
2018-02-23 18:57:04

Ilinca Bacila, finalista Romaniei la Eurovision Song Contest 2017, urca duminica, pe 25 februarie, pe scena Salii Polivalente din Bucuresti. Talentata artista, care ne-a cucerit cu piesa “Yodel It!”, va sustine un show extraordinar in cadrul finalei Selectiei Nationale, care va putea fi vizionata incepand cu ora 21:00 pe TVR1.

Ilinca, singura artista din Romania care canta yodel, va inchide prima parte a spectacolului cu un moment artistic complex, un colaj special, produs de Vlad Vedes, in care se regaseste cel mai recent single lansat de catre artista, “Nu acum”. Pe scena, aceasta va fi acompaniata de instrumentisti si o talentata coregrafa si acrobata de circ. Show-ul va fi completat de un set-up dintr-un joc de lumini si o animatie special creata pentru acest act.

“Abia astept show-ul de duminica, sa pot sa imi cant noul single live, in fata tuturor spectatorilor si telespectatorilor, mai ales pentru ca va fi intr-o formula inedita. Veti vedea o Ilinca pe care nu ati mai vazut-o pana acum”, declara artista.

In plus, anul acesta, Ilinca Bacila a fost aproape de concurentii Selectiei Nationale si a repetat experienta Eurovision, de data aceasta, ca jurata a concursului.

“Experienta de jurat a fost una grea, dar inedita. Mi-a fost greu la inceput sa ma detasez de vechea mea postura de concurent si am suferit si eu odata cu ceilalti participanti. Apoi, mi-am dat seama ca treaba mea acolo este sa gasesc cea mai buna piesa, impreuna cu colegii mei“, adauga Ilinca.

La inceputul anului 2017, Ilinca Bacila incepe colaborarea cu Alex Florea si prezinta single-ul “Yodel It!”, compus de Mihai Alexandru si Alexa Niculae, care a cucerit publicul si juriul la Selectia Nationala Eurovision 2017 si care a reprezentat Romania in marea finala Eurovision Song Contest de la Kiev. In mai 2017, artista lanseaza primul single din cariera solo, cu videoclip – “AMICI”. Ilinca mai face parte si din proiectul MCulture by Damian Draghici, unde canta piesa “Printisorul meu”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *