ILIRA a lansat piesa Another Heart
2022-06-25 17:28:07

ILIRA a lansat piesa “Another Heart”. Cu un background internațional bogat, ILIRA, compozitoarea născută în Elveția din părinți din Kosovo și Albania, își are reședința acum la Londra, de unde își pune la cale cu succes viitoarele escapade muzicale, drept dovada fiind noul ei single, „Another Heart”.

Piesa începe cu sunete vibrante de sintetizator și un ritm de aplauze al vocii sale, care descrie un scenariu de relație îngrozitoare. Cu vocea ei care radiază putere și captivează, cu sunetul său voluminos și plin de suflet, ea cântă sloganul atrăgător al corului. Pentru ILIRA, „Another Heart” va marca o altă poveste de succes în biografia ei impresionantă.

ILIRA explică: „Cunoști acel sentiment când te cerți cu partenerul tău și în mod legitim nu poți să-ți dai seama dacă ești pe cale să explodezi de furie sau să izbucnești în lacrimi? Cu fiecare luptă pe care am avut-o, am devenit mai rece, mai cinică și mai tristă, până când în cele din urmă spuneam sarcastic „Hai, distruge-o, o să-mi crească o altă inimă”.

Cu colaborări cu artisti precum Alle Farben, Tiësto, Galantis, Sigala, VIZE și Cheat Codes și cu peste 400 de milioane de streamuri pe toate platformele, ILIRA și-a arborat deja steagul în industrie. Cu o pasiune necondiționată pentru muzică și o energie distinctă pentru proiectul ei, nimic nu stă în calea traiectoriei perpetue ascendente a ILIREI, direct spre vârf.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *