Imagine Dragons prezintă al cincilea album de studio, Mercury - Act 1
2021-09-03 14:30:00

Realizat in colaborare cu producătorul Rick Rubin, Mercury – Act 1 este un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și în schimb îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.

„Întregul disc este despre maxime ridicate și minime scăzute și de aici a venit numele Mercury”, spune Dan Reynolds. „Deci despre asta se ocupă cu adevărat acest disc, pierderea oamenilor și, de asemenea, sărbătorirea vietii.”

La începutul acestei săptămâni, single-ul „Demons” a fost certificat Diamond (10x Platinum) de către RIAA, făcându-i singura formație care are trei single-uri RIAA Diamond: „Radioactive” (14x Platinum) și „Believer” (10x Platinum) sunt celelalte în acea categorie.

Mercury – Actul 1 marchează prima nouă muzică a trupei de la albumul lor “Origins”, din 2018 și prezintă single-urile lansate anterior „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”.

Cel mai recent single, “Wrecked”, lansat pe 2 iulie, a debutat pe locul 2 și pe locul 4, în topul global al Spotify și, respectiv, topul american. Piesa este o revărsare puternică și brută despre durere, pierdere și mers înainte. Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în fața cancerului. Single-ul a adunat laude pentru onestitatea sa emoțională și puterea sonoră. Videoclipul  piesei – la fel ca melodia în sine – îl găsește pe Reynolds într-un aspect confesional și explorarea durerii.

„Follow You”, lansat pe 12 martie, a ajuns pe locul 1 atât în topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapidă ascensiune a formației în partea de sus a listei Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural”, în 2018, și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer”, în 2017.
„Follow You” este o melodie de dragoste scrisă de Reynolds, o dragoste realistă, care nu este perfecta, dar rezista. Videoclipul muzical al single-ului, cu Rob McElhenney și Kaitlin Olson de la “It’s Always Sunny In Philadelphia”, a acumulat peste 41 de milioane de vizualizări până în prezent. Piesa „Cutthroat” a fost lansata simultan cu „Follow You” – videoclipul sumbru și cinematografic al piesei o prezinta pe Olivia Munn in rolul principal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *