„În camera ta” este single-ul pe care 3 Sud Est l-a pregătit pentru această primăvară
2024-04-06 00:15:48

3 Sud Est, trupa fenomen care a cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului, aduce în playlisturi „În camera ta”, single ce se va regăsi pe coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche”, regizat de către Petre Năstase. Așa cum ne-a obișnuit, 3 Sud Est prezintă publicului o nouă poveste muzicală, plină de însemnătate, iubire, magie și un strop de nostalgie.

„În camera ta” este o piesă catchy lansată alături de Cat Music ce dezvăluie o iubire emoționantă, pusă pe beat-uri pop fresh. Cu versuri puternice și un sound captivant, single-ul invită ascultătorii să călătorească timp de 3 minute într-o poveste muzicală plină de pasiune. Scrisă de către Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Sipoș și produsă de către Laurențiu Duță, piesa promite să fie un hit printre iubitorii de muzică, iar videoclipul dezvăluie o parte din imaginile care conturează comedia romantică „Retreat Vama Veche”, ce urmează să fie lansată din 18 octombrie în toate cinematografele din țară.

„Pentru această piesă, am reușit să combinăm două ere – muzica anilor 2000 cu muzica de astăzi. «În camera ta» este un single dinamic, ritmat, cu un aer fresh, de care fanii noștri aveau nevoie. Și nouă ne era dor să cântăm și să dansăm pe o piesă dance, iar faptul că face parte din coloana sonoră a filmului «Retreat Vama Veche» nu poate decât să ne bucure. Videoclipul redă în premieră secvențe din comedia urbană ce va fi lansată în cinematografe toamna aceasta. Abia așteptăm să vedem reacțiile publicului”, povestește Laurențiu.

3 Sud Est este una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe de muzică pop din România ce a cucerit publicul cu hituri precum „Amintirile”, „De ziua ta” și „Jumătatea mea”, dar și cu multe alte piese care i-au consacrat pe baieți de-a lungul timpului. De-a lungul carierei, 3 Sud Est a reușit să inspire și să încânte milioane de fani din întreaga lume. Până în prezent, trupa a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Republica Moldova, Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Bruxelles, Londra, Frankfurt, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *