În căutarea alinării - Strânge-mă în brațe, Mama - Bianca Dragomir
2023-06-06 14:53:35

Bianca Dragomir lansează oficial primul său single, ,,Strânge-mă în brațe, Mama”. Piesa pe care o lansează a fost cântată în avanpremieră, live alături de Alina Eremia și vorbește despre relația indestructibilă dintre copil și mamă, chiar și prin cele mai sumbre perioade ale vieții.

,,Sunt foarte fericită pentru lansarea primei mele piese alături de echipa mea, Global Records & GreenEye Music. Piesa <<Strange-mă în brațe, Mama>> pentru mine este o confesiune, un secret pe care, din pacate, îl întâlnim tot mai des în poveștile de familie din zilele noastre. Mulți dintre noi cunoaștem probabil momentul în care mama își ascundea lacrimile, pentru că nu se mai simțea prețuită de persoana de lângă ea, dar a continuat să își găsească puterea de a-și crește copiii și a le pune un zambet pe chip. Așa că piesa asta vine ca o încurajare, să le amintească de faptul că nu sunt singure și că ele sunt adevăratele eroine. Le mulțumim că ne inspiră în fiecare zi prin feminitatea lor.”, spune Bianca despre prima ei piesă.

Piesa a fost compusă de Bianca Dragomir, iar producția muzicală a fost asigurată de Iordan Adrian. Bianca Dragomir este o compozitoare cu foarte mult potențial, colaborând până acum cu nume precum Nicole Cherry sau Alina Eremia. Printre numeroasele hit-uri scrise de aceasta, nu putem să nu amintim Nicole Cherry x Tata Vlad – “Nu mai consum” – actualul top 3 YouTube Trending, dar și Mira x Uzzi – “16 Ani”, Sebastian Dobrincu x Ioana Ignat – “Inimă Naivă”, Melisa x Serena – “Birman”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *