În luna iubirii, Bogdan Ioan lansează o nouă piesă de dragoste: Doar de la ea!
2023-02-24 15:38:41

Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, vine cu o nouă piesă de dragoste în luna iubirii: Doar de la ea.

Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum „Friday Mood”, „If I” sau „Trezește-mă”, iar acum vine cu un nou single, „Doar de la ea”, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

„Doar de la ea continuă povestea noului meu proiect muzical început odată cu piesa Trezește-mă, fiind un amalgam de elemente muzicale inspirate din anii 80, future, retro sau synths. Am creat partea de muzică împreună cu producătorul Marius Rozdas (aka. Magic Juice), iar de versuri s-a ocupat Virginia Rusu. Că tot vine vorba de versuri, “Doar de la ea” se poate traduce “datorită ei”, fiind vorba despre felul în care te-a vrăjit acea fată pe care nu ți-o mai poți scoate din cap, iar tu nu te poți vindeca decât prin prezența ei. Este o piesă de dragoste, pe care o dedic ascultătorilor în luna iubirii. Filmarea clipului pentru piesă, de care s-a ocupat Liviu Tanasoiu (Rime), a fost o experiență foarte tare. Videoclipul este unul dintre preferatele mele de până acum, datorită imaginii dar și locației inedite unde am filmat. Totul s-a legat foarte bine și abia aștept să văd reacțiile oamenilor în legătură cu piesa și clipul.” a declarat artistul.

Piesa Doar de la ea este compusă de Rozsdas Marius, cunoscut în industrie și sub numele de Magic Juice. Acest compozitor misterios a produs hituri precum “Te pup, pa pa!”, colaborând de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți de la noi precum Lora, DJ Sava, Liviu Teodorescu, Nane și mulți alții.

Artist complex, Bogdan Ioan cucerește publicul de fiecare dată cu aparițiile sale pline de energie și a pregătit o serie de piese fresh, care urmează a fi lansate pe parcursul acestui an, pe canalul său de YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *