In urma ta, piesa dedicata muzicii anilor ‘80, imbracata acum in haine noi. Peter Zaad isi pune amprenta pe piesa de debut a LIEI
2022-08-25 17:46:51

LIA și-a lansat piesa de debut, „În urma ta”, în 23 iunie, și ne-a făcut o incursine în anii ’80, într-o perioadă de care mulți dintre noi am uitat sau pe care, poate, nici măcar nu am cunoscut-o. Acum, la două luni distanță, piesa „În urma ta” este îmbrăcată în haine noi prin intermediul remixului produs de Peter Zaad.

„În urma ta” este o piesă care s-a născut din dorința de a aduce un tribut artiștilor anilor ’80, care, după cum afirmă LIA, ne-au făcut cunoștință cu ce înseamnă muzica bună și au pavat drumul pentru viitorii artiști.

Remixul lui Peter Zaad aduce un aer ușor schimbat piesei „În urma ta” și o îmbracă, pe alocuri, în haine mai actuale. În fond, Peter Zaad reușește să combine vibe-ul transmis de LIA, în piesa originală, cel marcat de o combinație de actualitate și familiaritate, cu un vibe specific muzicii din prezent, caracterizat de energie.

„«În urma ta» a trecut printr-o schimbare datorită colaborării frumoase cu Peter Zaad. El a reușit să transpună piesa din filmul anilor ’80, păstrând esența ei, dar oferindu-i o nouă perspectivă. Sunt încântată de rezultatul final și sper ca publicul să fie în asentimentul meu!”, a povestit LIA.

„Ce m-a atras din prima și ce m-a făcut să remixez piesa Liei a fost vocea ei. Mi-a placut starea pe care a dat-o piesei originale «În urma ta», acea stare care te face să te oprești și să asculți artistul atât pentru timbrul vocal, cât și pentru ceea ce spune.

Remixul meu nu face altceva decât să aducă artistul și piesa într-un alt gen muzical, așa cum am simțit eu și cred că a ieșit un remix pe care mulți îl vor asculta și pe care vor dansa”, a spus Peter Zaad.

Peter Zaad, pe numele real Petru Bârlădeanu, este un compozitor și producător din România, care și-a pus amprenta, de-a lungul timpului, pe mai multe piese, care provin din arii diferite ale muzicii, de la hip-hop, la dance și pop.

LIA, pe numele real Ioana Ardelean, este o artistă în vârstă de 22 de ani, care a devenit cunoscută după apariția la X Factor, unde a reușit să ajungă până la dueluri, în echipa lui Ștefan Bănică. Totuși, X Factor nu a fost prima intercțiune cu muzica. Artista, care a absolvit Liceul de Arte din Oradea, secția canto popular, este pasionată de muzică de când se știe și a început să cânte în momentul în care a început să vorbească, după cum povestește mama sa.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *