Încă este Mai vară. Colaborarea dintre Amedeo și Alexandra Stan primește un nou remix
2022-09-29 14:16:45

Amedeo și Alexandra Stan ne-au învățat ce înseamnă „Mai vară” și ne-au plimbat prin stări care ne-au dat energia de a dansa cu tălpile goale, pe nisip, până la epuizare. După ce ne-au transmis acel vibe de vară fără sfârșit, acum, când anotimpul cald s-a încheiat, această stare se prelungește printr-un nou remix semnat de SPLIT și DJ Yaang.

Colaborarea dintre Amedeo și Alexandra Stan a luat naștere la Kiss Kiss in the Mix, alături de DJ Yaang. De altfel, DJul de la radio a fost cel care a sunat-o pe Alexandra Stan pentru a o întreba dacă ar vrea să colaboreze cu Amedeo pentru „Mai vară”, o piesă abia lansată de Amedeo la acel moment.

De atunci, piesa a continuat să crească, a intrat la mai multe radiouri importante, printre care Kiss FM, Virgin Radio și Radio Zu, și are aproximativ 270.000 de vizualizări pe YouTube.

„Piesa Mai vară este despre oameni, despre căldura lor, despre zile nostalgice și povești sub soare. Mă bucur că Alexandra a simțit această piesă așa ca mine, cântând despre un ideal”, a povestit, la momentul lansării piesei cu Alexandra Stan, Amedeo.

Acum, putem spune că SPLIT și DJ Yaang au simțit aceeași energie a piesei, pentru că acest remix reușește să prelungească vara, cel puțin în casele noastre, prin fiecare play.

Amedeo este un tânăr artist care a intrat pentru prima dată în atenția publicului după apariția la „Vocea României”, în 2017, când a reușit să ajungă până la live-uri, în echipa lui Tudor Chirilă. De atunci, cariera lui Amedeo a fost într-o continuă ascensiune.

Prima piesă lansată, „Ard Tot”, în septembrie 2021, alături de Oana Marinescu, a reușit să treacă de pragul de 560.000 de streamuri pe Spotify și a fost în mai multe topuri ale radiourilor din România. De asemenea, a doua piesă lansată de Amedeo, „Bună”, s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri, printre care Kiss FM, Europa FM și București FM.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 4M de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul cu single-ul „Lollipop”, care are, pe un singur canal de YouTube, peste 28M de vizualizări. Ulterior, hituri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *