Incantatoarea LIA reinvie hitul anilor ‘80 Fericirea are chipul tau
2023-01-12 18:33:15

LIA lansează „Fericirea are chipul tău”, într-o colaborare cu CS84. Îndrăgita melodie a Mihaelei Runceanu, „Fericirea are chipul tău”, înregistrată în 1989, capătă noi valențe. Această nouă versiune aduce emoții care te vor face să dansezi și să visezi la trecut, în timp ce îți creezi noi amintiri.

 

„Fericirea are chipul tău” a reușit să treacă testul timpului, iar cu această nouă formă LIA împreună cu CS84 își propun să îi readucă din popularitate, în timp ce se adaptează la noile sound-uri. Păstrând emoțiile variantei originale, noua versiune include sunetul specific perioadei anilor ’80 pe un beat actual, vocea LIEI fiind un mix de putere și sensibilitate.

 

„ Este o onoare pentru mine să cânt melodia Mihaelei Runceanu și sper ca varianta propusă de mine a piesei Fericirea are chipul tău să stârnească interesul celor care poate nu sunt familiarizați cu muzica și cariera acesteia. Viața Mihaelei Runceanu este o adevărată poveste care merită să fie auzită pentru a înțelege ce înseamnă curajul, frica și dorința de libertate“, a povestit LIA.

 

Despre LIA

LIA este artista care aduce un proiect unic pe scena muzicală din România, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor aduse direct din anii ’80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”, fiind urmată de o colaborare inedită alături de actorul Adrian Nartea pentru „Aleea din colț”. În continuare, LIA pregătește proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în atenție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează.

 

Despre CS84

CS84 este un DJ și producător, care propune compoziții pline de viață cu fiecare lansare. Stilul unic al artistului a fost apreciat de-a lungul timpului, fiind prezent la evenimente importante din țară, precum iMapp, CATEDRAL și The Carnival.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *