Inhaler a lansat albumul Cuts & Bruises
2023-02-21 12:16:21

Inhaler a lansat albumul “Cuts & Bruises”. Produs de colaboratorul de lungă durată al lui Inhaler, Antony Genn, proiectul conține 11 piese, inclusiv recentul single „If You’re Gonna Break My Heart”, precum și înălțătorul „Love Will Get You There” și imnul euforic de vara trecută „These Are The Days”.

După o perioadă prelungită de turnee, albumul al doilea al lui INHALER a început să prindă contur în iarna lui 2021 în The Nunnery, locul lor de repetiții din orașul natal, Dublin, cu cei patru membri ai trupei – vocalistul și chitaristul Elijah Hewson, basistul Robert Keating, chitaristul Josh Jenkinson și bateristul Ryan.McMahon.

„Am fost doar noi patru, am cântat live împreună și am încercat să venim cu idei pe loc”, spune Keating. „A cânta live timp de câteva luni a ajutat cu adevărat să modelăm direcția în care am vrut să o luăm.”
„Subiectele melodiilor sunt încă despre chestii legate de maturitate – lucruri standard pe care le scrii când ești adolescent”, adaugă Hewson, textierul principal al trupei. „Dar au devenit și un pic mai mult despre a fi într-o trupă. Aceste cântece sunt mai puțin despre lumea din jurul nostru și mai mult despre ceea ce se întâmplă în interiorul Inhaler.”

„Cuts & Bruises” este continuarea albumului de debut, „It Won’t Always Be Like This”, care s-a situat pe locul 1 în clasamentele oficiale din Marea Britanie și Irlanda. Lansat în iulie 2021, „It Won’t Always Be Like This” a devenit cel mai rapid vândut album de debut pe vinil al oricărei trupă din acest secol, Inhaler devenind totodată și primul grup irlandez care a debutat pe primul loc în ultimii 13 ani.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *