INNA lansează "Cheeky", primul hit al anului 2024, o poveste despre dorința de iubire și conexiune
2024-01-26 21:53:40

Anul 2024 nu ar fi putut începe mai bine decât cu un hit de la INNA. “Cheeky”, o captivantă combinație de ritmuri, compusă de Iraida, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Marcel Botezan, INNA, cu versuri semnate de Iraida și INNA, și produsă de Marcel Botezan, Alex Cotoi și Sebastian Barac.

Piesa îmbină armonios ritmuri dance cu influențe arabe, creând un sunet irezistibil care îi îndeamnă pe ascultători pe ringul de dans. Refrenul molipsitor, împreună cu versurile jucăușe, dezvăluie o poveste despre dorința de iubire și conexiune. Simte energia acestei piese și lasă misterul emoțiilor tale să fie transpus prin muzică. “Cheeky” va fi inclus în lista de piese a viitorului album pe care INNA îl va lansa în urma proiectului Dance Queen’s House.

Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip de dans, cu coregrafie creată de Maria Hîncu, filmat de Paul Tatcu, editat de Andrei Rădulescu, producție video realizată de Loops Production. Au dansat în videoclip: Maria Hîncu, Luana Chebeleu, Ruxandra Timoașcă, Svetlana Vavilova, Vivienne Szentyobbi, Ciubotaru Iulia Corina, Rebecca Bumputu, Dutcă Teodora, Toma Ștefania și Gramadă Ioana Alexandra. De styling-ul lor s-a ocupat Miruna Miu, iar de make-up Yasmin Awad.

Anul trecut, INNA a lansat “Rock My Body” cu R3hab, o piesă care a dominat clasamentele radio din Franța, dar și din Turcia, Olanda, Norvegia, Finlanda, și “Freak” cu Tujamo. De asemenea, piesa “VKTM”, în colaborare cu Sickotoy și TAG, a fost inclusă în campania Victoria’s Secret ICON, într-un videoclip statement în care apar cele mai relevante modele internaționale din lume: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior.

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *