INNA lansează Just Dance Club Party cu Marco & Seba și Sickotoy, în prima sesiune din Rock the Club
2023-08-16 11:32:45

INNA își bucură mereu fanii cu proiecte și concepte noi care au în prim plan muzica și care aduc publicul aproape de universul ei.

 

De data aceasta, artista a lansat Just Dance Club Party, un performance live cu o parte dintre piesele de pe albumul “Just Dance”, album rezultat în urma Dance Queen’s House. Această primă sesiune îi are ca invitați speciali pe Marco&Seba și Sickotoy, producătorii cu care INNA lucrează constant pentru hiturile care au cucerit topurile radio și TV internaționale și naționale. Echipa de filmare dedicată pentru acest episod a fost coordonată de Lucian Ștefan, Jimachez și Paul Tatcu, iar editul final a fost realizat de Jimachez.

Just Dance Club Party este prima sesiune dintr-un concept special care se numește Rock the Club: INNA ia cu asalt cluburile și le cântă fanilor piesele cele mai cunoscute din repertoriul său.

 

Înainte de Rock the Club, fanii INNEI s-au bucurat de Rock the Roof, sesiuni live pe care artista le-a filmat de-a lungul anilor cu trupa ei pe clădirile cele mai înalte din orașe iconice din lume precum Mexico City, Barcelona, Londra, Paris, Los Angeles, Istanbul, dar și București. Videoclipurile sunt postate pe canalul de YouTube al artistei și au depășit 300 de milioane de vizualizări.

Anul acesta, INNA a lansat albumul “Just Dance” care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen’s House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de 8 vloguri difuzate pe canalul de YouTube INNA.

 

Vara aceasta, colaborarea INNEI cu R3hab și Sash! pentru “Rock My Body” domină topurile radio din Franța, dar și Turcia, Olanda, Norvegia, Finlanda. De curând, INNA a lansat și piesa “Freak” în colaborare cu Tujamo și Azteck.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *