INNA prezintă partea a doua a albumului “Everything or Nothing”, 5 piese compuse în Dance Queen’s House
2024-07-20 16:22:29

Petrecerea nu se oprește niciodată cu INNA, iar fanii artistei sunt de fiecare dată fericiți să asculte muzică nouă. “The forever summer girl” lansează partea a doua a albumului “Everything or Nothing” care include 5 melodii compuse în timpul Dance Queen’s House. Proiectul a ajuns la al patrulea sezon și presupune o sesiune de 16 zile într-o casă în care INNA, împreună cu compozitori și producători, lucrează la muzică nouă, iar procesul de creație este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul “Everything or Nothing”, INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar compozitori au fost IRAIDA și Minelli, dar și Breyan Isaac, premiat cu Grammy, care a colaborat cu INNA și pentru piesa “VKTM”, dar și cu Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Cea de-a doua parte a albumului “Everything or Nothing” include 5 piese, după cum urmează: “Tequila”, “Bazooka”, “Black Lights”, “Desperado” și “Greatest Story Ever Told” și este disponibilă pe canalul de YouTube al INNEI și în magazinele digitale.

După primele trei sezoane din Dance Queen’s House, au rezultat albumele “Heartbreaker”, cu super hiturile “Flashbacks” și “Maza”, albumul “Champagne Problems” și “Just Dance”.

INNA a lansat anul acesta “Queen Of My Castle” cu Kris Kross Amsterdam, o piesă care a cucerit topurile internaționale din Franța, Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia, Serbia. “Queen Of My Castle” a fost și imnul oficial Neversea, festivalul pe locul 23 în lume, unde INNA a interpretat-o ​​alături de Kris Kross Amsterdam.

INNA are un an uimitor până acum, prezentă pe cele mai mari scene ale festivalurilor internaționale: a fost pe scenă la Tecate Pa’l Norte și Tecate Emblema din Mexic, alături de Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, Calvin Harris, Sam Smith, Maneskin, Marshmello, Christina Aguilera, Nelly Furtado, Alok, R3hab, dar și pe scena UNTOLD Dubai. De asemenea, va cânta la Festivalul Lovestream din Bratislava pe aceeași scenă cu 50Cent, Rita Ora, Dennis Lloyd, Dimitri Vegas & Like Mike, Macklemore, Tiesto și Tujamo.

La începutul lui 2024, INNA a fost în turneu în Statele Unite în Los Angeles, Toronto, New York, Chicago, Miami, Seattle, San Francisco.

Anul acesta, INNA a lansat albumul în limba spaniolă numit “El Pasado”. Cele unsprezece piese de pe “El Pasado” au fost compuse în întregime de INNA cu Andres Alcaraz, produse de David Ciente, mixate și masterizate de Sergiu Musteață. “El Pasado” include melodiile “Primera Vez”, “Como Tu”, “Enferma”, “Hechizo”. “En la Cama”, “LaLaLa”, “El Tiempo”, “Dame la Mano”, “Que Importa”, “Cora”, “Yo Sigo Aqui”.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 8 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Păreri?

6 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *