INNA și The Victor îți întrec toate așteptările cu “Dance Alone”
2023-10-23 21:41:08

INNA revine cu încă un hit, un imn al petrecerilor, care te va duce pe ringul de dans: “Dance Alone”, în colaborare cu The Victor. Piesa a fost compusă de Wayne Hector, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi și Elena Alexandra Apostoleanu, cu versuri de Wayne Hector și Elena Alexandra Apostoleanu, și a fost produsă de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi.

Videoclipul a fost regizat și filmat de Jimachez, iar montajul a fost realizat de Andrei Rădulescu.

,,Sunt super entuziasmată pentru această piesă și pentru colaborarea cu The Victor! Sperăm să vă placă și vouă și să nu dansați singuri pe sound-ul ei”, a declarat INNA.

,,Mi-a plăcut enorm să lucrez cu INNA, este într-adevăr o artistă de primă clasă. Super profesionistă și deschisă la idei noi, ceea ce m-a făcut să mă simt extrem de confortabil să-mi exprim creativitatea artistică. Sunt bucuros că am avut ocazia să lucrăm împreună la această piesă fresh. Sper să vă placă la fel de mult ca nouă!”, a spus The Victor.

În acest an, INNA a lansat “Rock My Body” cu R3hab, o piesă care domină topurile radio din Franța, dar și din Turcia, Olanda, Norvegia, Finlanda, și “Freak” cu Tujamo. De asemenea, piesa “VKTM”, o colaborare cu Sickotoy și TAG, este inclusă în campania ICON Victoria’s Secret, într-un videoclip statement în care apar cele mai relevante modele internaționale din lume: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior.

Recent, INNA a lansat “Just Dance Club Party”, un spectacol live cu câteva dintre piesele de pe albumul “Just Dance”, albumul rezultat din Dance Queen’s House. Această primă sesiune i-a avut ca invitați speciali pe Marco & Seba și Sickotoy, producătorii cu care INNA lucrează constant pentru hiturile care au cucerit topurile radio și TV internaționale și naționale.

Înainte de Rock the Club, fanii INNEI au avut parte de Rock the Roof, sesiuni live filmate de artistă de-a lungul anilor cu trupa ei pe cele mai înalte clădiri din orașe iconice din întreaga lume, precum Ciudad de Mexico, Barcelona, Londra, Paris, Los Angeles, Istanbul, dar și București. Aceste videoclipuri sunt postate pe canalul de YouTube al artistei și au depășit 300 de milioane de vizualizări.

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunar pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, peste 1000 de concerte, și colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

The Victor este cunoscut pentru diversitatea genurilor și combinația acestora, având un sound foarte caracteristic, precum și o minte antreprenorială ascuțită și o abilitate unică de creație vizuală și auditivă. Cu o viziune aparte, “The Victor” se străduiește să se autodepășească și să ofere lumii muzică de calitate zi de zi.

The Victor a lansat primul său EP, “Sexual Eruption,” în primul an al carierei sale profesionale, ceea ce a dus la plasarea sa pe mii de playlist-uri Spotify, făcându-l unul dintre cei mai unici artiști din noua eră a artiștilor. De asemenea, a câștigat titlul de “Best New Artist” la Glam Radio, o stație de radio binecunoscută care a premiat artiști locali și internaționali precum Regard, Dhurata Dora, Dafina Zeqiri. Ultimul său proiect, “Ça Je”, în colaborare cu Rina, a avut mult succes, făcându-l cel mai ascultat și vizionat artist în rândul tinerilor din industria muzicală albaneză și obținând numeroase poziții în topurile radio. Datorită sunetului său unic, el colaborează acum cu INNA, Queen of Dance în Europe. Au lucrat cu pasiune la noua lor piesă, “Dance Alone,” o piesă ce se așteaptă a deveni un hit pe piața muzicală globală. Acest proiect va fi primul proiect internațional pentru The Victor și își propune să ajungă în topurile cele mai mari din lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *