INNA, super show de 3 ori pe scena de la Neversea alături de Tujamo și Alok
2023-07-11 15:52:20
Credite foto: Andrei Via

INNA este unul dintre artiștii români apreciați atât în România, cât și la nivel internațional, datorită hiturilor care au făcut înconjurul lumii și fanilor numeroși din întreaga lume care o susțin pe artistă.

 

INNA a fost prezentă pe scena de la Neversea, unde a susținut un super show alături de band-ul ei în fața a peste 65.000 de oameni. Din tracklist nu au lipsit hiturile “Cola Song”, “Diggy Down”, “Yalla”, “Ruleta”, dar și “P.O.H.U.I”, “Spre mare” sau “Tu și eu”.

Publicul a primit-o cu brațele deschise și cu multă energie, iar INNA le-a spus cât este de fericită să revină de fiecare dată acasă, la mare.

Artista a fost invitată de Alok, DJ din Brazilia, numărul 4 în lume conform Top 100 DJ Mag, alături de care a urcat pe scenă și a cântat piesa “It Don’t Matter”, single-ul pe care îl au împreună cu Sofi Tukker. INNA a purtat cu mândrie steagul României pe scenă în fața celor care s-au bucurat de setul lui Alok.

INNA a revenit la Neversea ca invitata lui Tujamo, alături de care a cântat în premieră piesa “Freak”, prima colaborare a celor doi, care se va lansa pe 28 iulie.

Credite foto: Andrei Via
De curând, INNA a lansat “Rock My Body” cu R3hab și Sash!, iar piesa se bucură de susținerea fanilor din întreaga lume. Este pe locul 2 în topurile din Franța și Turcia, dar și în topuri în Olanda, Norvegia, Finlanda, are aproape 40 de milioane de stream-uri pe magazinele digitale și este pe #89 în topul Shazam global. Mai mult decât atât, artista va performa alături de R3HAB pe scena festivalului Stereoparc Festival din Franța, unde vor realiza un show special, pe data de 22 iulie. 

Anul trecut, INNA a fost la Tomorrowland, invitată de Timmy Trumpet și în fața unui public de peste 200.000 de oameni, artista a făcut un super show pe piesa “Blow It Up”. Pe aceeași scenă, se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii care sunt pe poziția numărul 5 în top 100 DJ Mag. În această vară, artista este prezentă pe line-up-urile festivalurilor din țări precum Finlanda, Armenia sau Bulgaria și va susține concerte individuale în Spania, Azerbaijan și Turcia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *