Internet Money a lansat împreună cu 24kGoldn single-ul Options
2022-02-13 09:23:00

Internet Money a lansat împreună cu 24kGoldn single-ul “Options”. Cunoscut pentru îmbinarea melodiilor ce pot fi fredonate ușor și percuția inovatoare, grupul a reușit să modeleze sunetul top-urilor. Piesa este despre o relație recentă care s-a incheiat prin tradare și neîncredere.

“Options” este a doua piesa lansată anul acesta de catre grup. Melodia “Flossin” împreună cu YoungBoy Never Broke Again a debutat pe locul 72 in Billboard Hot 100 și a acumulat peste 7 milioane de redări pe Spotify.

Internet Money este un grup de producători fondat în 2015 de Taz Taylor. Grupul a acumulat 3 nominalizări Grammy, 58 discuri de platină, 33 de aur, si 14 hit-uri pe primul loc în Billboard. Internet Money este în spatele multor hit-uri din ultimii ani, precum: Juice WRLD – “Lucid Dreams”, Trevor Daniel – “Falling”, Lil Tecca – “Ransom”, XXXTentacion – “Fuck Love” ft. Trippie Redd și multe altele.

În 2020, grupul a lansat albumul, “B4 The Storm”, ce conține versuri de la NAV, Don Toliver, Gunna, Juice WRLD, Trippie Redd, Lil Skies, Lil Mosey, iann dior, Roddy Ricch, Swae Lee, Future, The Kid LAROI, Lil Tecca, A Boogie wit da Hoodie, Kevin Gate, 24kGoldn, TyFontaine, Young Nudy, Lil Keed, TheHxliday, lilspirit și Cochise. Albumul a debutat pe locul 10 în Billboard Hot 200. În 2021, Internet Money a lansat piesele “JETSKI” si “His & Hers”, dar în tot acest timp lucrând pentru albumele mai multor artiști precum: Lil Yachty, Lil Skies și Fetty Wap. Grupul lucrează și la propriul album, lansând acum 2 săptămâni piesa “Flossin” în colaborare cu YoungBoy Never Broke Again.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *