Interviu - Iarna in ochii vedetelor - Tinna Latina: "Mos Craciun este mesagerul lui Dumnezeu."
2019-12-07 20:56:44

1. Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului?

Cu siguranta, sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa si speciala perioada a anul, deoarece, ne uneste, ne face sa ne detasam pentru un moment de probleme si ne face sa fim mai empatici unii cu ceilalti.

2. Care este cel mai frumos cadou primit?

Cel mai frumos cadou primit de Craciun este o rochie pe care mi-a daruit-o bunica mea.

3. Dar cel mai apreciat cadou daruit?

Cel mai apreciat cadou daruit, consider ca este acela dat din tot sufletul, eventual ceva realizat de catre noi, fie o felicitare realizata handmade, fie un tablou pictat. Eu am daruit lucruri de genul, realizate de catre mine, deoarece, in timpul liber, imi place sa pictez tablouri si au fost extrem de apreciate.

4. Ai primit vreodata un cadou la care nu stiai cum sa-ti ascunzi reactia negativa?

Sincera sa fiu, orice cadou pe care l-am primit mi-a starnit un sentiment pozitiv, deoarece, prin simplul fapt ca acea persoana s-a gandit la mine, sa imi ofere ceva, pe mine m-a facut sa ma simt importanta, ca insemn ceva pentru persoana respectiva.

5. Ce inseamna pentru tine Craciunul?

Pentru mine, Craciunul este cea mai frumoasa perioada a anul, pentru ca il petrec alaturi de familia mea. Este un sentiment frumos, aparte, care ne uneste, si lasam uitarii pentru un moment, stresul, dietele si alte probleme. De Craciun, pot spune, ca pot manca absolut oricat vreau si orice vreau, mai ales Cozonac facut de bunica. Haha!

6. Cand spui “traditie”, la ce te gandesti?

Cand zic traditie ma gandesc la sarbatorile in familie.

7. Cine este Mos Craciun?

Mos Craciun este mesagerul lui Dumnezeu.

8. Ai impodobit bradul?

Da, l-am impodobit, este foarte colorat, nu am putut sa ma axez pe o singura culoare sau doua, imi place sa il vad cat mai colorat.

9. Care este cea mai emotionanta amintire din timpul sarbatorilor de iarna?

Cea mai emotionanta amintire din timpul sarbatorilor de iarna este legata de petrecerile de Craciun pe care la faceam in familie, cu venirea lui Mos Craciun si poeziile pe care trebuia sa ii le zicem pentru a ne primi cadoul de sub brad.

10. Crezi in miracole?

Da, cred ca viata in sine este un miracol si ca in fiecare zi putem sa facem lucruri frumoase, constructive, care sa ne ajute sa devenim o mai buna versiune a noastra.

11. Cum vei petrece de Craciun anul acesta? Cu familia sau pe scena?

De Craciun o sa petrec alaturi de familia mea.

12. Care sunt preferatele preparate specifice sarbatorilor de iarna?

Clar cele facute de bunica mea: salata de boeuf, sarmalele si cozonacul.

13. Iti place zapada?

Ador zapada, de mica imi placea sa ies la joaca in zapada, sa ma dau cu sania, sa ma bat cu bulgari si sa fac oameni se zapada.

14. Cum ai descrie anul 2019?

Anul 2019 l-as descrie ca pe un an frumos, constructiv, dar si plin de incercari. Examene destul de grele la facultatea de Drept, unde sunt studenta, lansarea piesei “Tinna Latina”, care, a ajuns in topuri in mai multe tari si sa fie semnata la cea mai mare casa de discuri din Turcia, “Netd Muzik”, locul 4 pe chart in Turcia si top 100.

15. Ce asteptari ai de la 2020?

In primul rand, de la anul 2020 imi doresc sanatate, daca sunt sanatoasa, le pot face pe toate.
Pe de alta parte, imi doresc un an macar la fel de constructiv ca si 2019, ba chiar mai bun, mai ales ca urmeaza sa lansez o noua piesa, realizata tot in studio-ul baietilor de la Fly Project, care, cu siguranta, v-a ajunge la inimile oamenilor.
De asemenea, anul acesta termin Facultatea de Drept, imi doresc o nota mare la examenul de licenta si apoi, admiterea la master.

16. O urare pentru cititori si ascultatorii Radio Crazy?

Ascultati in continuare Radio Crazy si lasati sa intre pacea, iubirea si muzica in sufletele voastre. Sarbatori fericite!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *