Interviu: MILION răspunde tuturor curiozitățiilor despre piesa lansată în colaborare cu ASPROIU!
2021-10-22 19:28:00

1. Cum ai venit cu ideea pentru această piesă?

MILION: Într-o seară, Asproiu lucra la un instrumental pe Discord. Am intrat pe stream-ul lui să văd cum sună și mi s-a părut tare. A doua zi am început să înregistrez și m-am conectat profund cu instrumentalul. L-am sunat pe Asproiu și i-am cerut beatul pe mail. La puțin timp după am venit cu piesa scrisă și cu structura.

 

2. Care e starea ideală pentru a o asculta?

MILION: Piesa are un sound modern și un vibe motivațional dar, un ritm activ. Starea ideală pentru a o asculta poate fi o stare de euforie.

 

3. Există o poveste în spatele versurilor?

MILION: Da, există o poveste în spatele versurilor. Personal, sunt un mare consumator de muzică. Ascult tot felul de piese dar mă atrag cele inovative și creative. Pe acest concept este construită și această piesă. Are un sound inspirat din muzica Trap modernă, dar vine cu un mesaj pozitiv de autocunoastere și cu un spirit ce inspiră motivație către ascultători. Mesajul piesei reprezintă un moment de conștientizare prin care am trecut și care m-a făcut să văd lumea cu alți ochi, respectiv conștientizarea adevărului că totul este unit și interconectat cu totul și că totul este posibil atâta timp cât crezi în tine.

 

4. Descrie piesa în doar 3 cuvinte:

MILION: Creație, Inovație și Distracție.

 

5. Dacă vi se solicită o versiune deconectă a melodiei, ce instrument „rece” ați alege pentru a vă însoți vocea?

MILION: Bună întrebare. Cred că ar fi interesant să vedem și o versiune pian acustică a acestei piese.

Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați piesa, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.