Interviul Craciunului cu Maria Andreea: „E foarte greu sa am un Craciun perfect, pentru ca mereu va exista cineva care nu este langa mine.”
2018-12-23 15:28:41

1. Ce inseamna pentru tine sarbatorile de iarna?
Cea mai frumoasa perioada din an. Sunt de fiecare data dupa zilele mele de nastere si onomastica, asa ca pentru mine perioada noiembrie decembrie este cea mai incarcata perioada din an. Perioada in care primesc muulte cadouri, dar si perioada in care ma bucur cel mai mult de familie si de prieteni.

2. Exista un “Scrooge” la tine in familie?
Nu ar putea sa existe pentru ca noi am fost invatate sa iubim Craciunul de mici.

3. Cum ai descrie Craciunul perfect?
Craciunul perfect ar fi acela in care as fi cu toata familia, si aici ma refer si cu bunicii, matusile, unchii si verisorii din America. De fiecare data sentimentele sunt amestecate, de dor si nostalgie, si cu gandul acolo, dar cu bucurie ca sunt acasa.
In cazul meu, e foarte greu sa am un Craciun perfect, pentru ca mereu va exista cineva drag care nu este langa mine.
Cred ca tuturor ne este mai dor de sarbatori de persoanele care nu mai sunt.
Dar in general trebuie sa facem ca fiecare Craciun sa fie special si memorabil si sa ne bucuram de clipa, de dragostea din familie si fericirea acelor zile impreuna.

4. Ai mers vreodata la colindat? Daca da, povesteste o amintire cu care ai ramas, iar daca nu, spune ce te-a oprit sa faci asta.
Doamne, mai bine m-ai intreba cand am incetat sa merg sa colind. Noi fiind 3 surori, si toate 3 avand voce, cantam colinde pe 2 sau 3 voci, cate 3-4 colinde, asa ca un mini-concert, la fiecare casa. Aveam prieteni care ne sunau cu 2-3 zile inainte sa ne roage sa nu-i uitam. In Bucovina se merge mult cu colinda, este una din zonele in care traditia asta ramane neschimbata. In plus, stim peste 20 de colinde. Acum, eu sunt cea care primeste colindatorii. Dar cred ca am mers mult cu colinda, pana in primul an de facultate, cam asa.

5. Colindul preferat?
Sunt foarte multe, dar daca vrei sa-ti spun doar unul….La Viflaim colo-n jos.

6. Crezi in magie?
Da, in magia Craciunului. Exact asa cum se numeste si piesa mea de Craciun „Magic”

7. Pe ce criterii alegi un cadou pentru cineva?
Ma gandesc sa-i placa in primul rand, sa i se potriveasca personalitatii, iar pentru prietenele foarte bune stiu exact ce trebuie.

8. Nu exista Craciun fara… bradul de acasa si prajiturile mamei.

9. Mi-as dori foarte mult sa… pstt daca spun, nu se adevereste

10. Un mesaj pentru fanii tai cititori ai Radio Crazy.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si in anul 2018, in 2019 va doresc sa fiti fericiti, sa iubiti si sa nu uitati ca oriunde in lume e cineva care are nevoie sa zambeasca.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *