Interviul iernii – EL Radu: "Mos Craciun… esti TU!"
2016-12-22 20:48:10

1. Iarna este… un anotimp al retrospectivelor si al gandurilor legate de viitor, este sezonul cand ador sa merg la casa parinteasca si sa-mi iau o mini-vacanta.
2. De sarbatori nu… ma gandesc la lucruri proaste sau incerc sa iau o stare de repaos, chiar daca e o perioada foarte activa la nivel profesional
3. Colindele sunt… ceva frumos si tipic perioadei respective. Am mers de vreo doua ori cu acest obicei, la niste rude prin nordul Moldovei. Pacat ca nu este o traditie ce prinde peste tot.
4. Ador mirosul de… brad, mandarine si…friptura :))
5. Imi amintesc ca… de sarbatori mereu am incercat sa fiu alaturi de familie, chiar daca eram la “lucru”, prezentand sau cantand de sarbatori, familia mereu a fost alaturi.
6. Mi-e teama… ca se pierde incet acest spirit de sarbatori, din cauza progresului tehnologic, din ce in ce mai putini copii pastreaza traditiile, legate de urat, colindat. Ferice de cei care nu uita de ele.
7. Cadoul perfect… e Inspiratia si Sanatatea pentru mine si oamenii mei dragi.
8. Mos Craciun… esti TU! Asa se spune de obicei in aceasta perioada, interpretandu-se diferit, de exemplu, de Craciun pe rit vechi voi merge sa cant la un concert de caritate, totodata voi fi si prezentator, iar in noaptea de Revelion voi fi in rol de Mos Craciun, la propriu, intr-un local din Chisinau.
9. Abia astept sa… inceapa anul 2017, un an cu multe idei indraznete…
10. Mi-e dor… de copilarie, cand stai acasa, inveti si nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa faci bani :D, altfel, nu merge nimic.
11. Bradul… este Magia Sarbatorilor de Iarna.
12. Craciunul… il sarbatorim si pe cel Nou, si pe cel Vechi, alaturi de familie.
13. Revelionul… asta va fi unul tipic :)), voi munci alaturi de fratele meu intr-un local din Chisinau, voi avea un recital si voi fi Mos Craciun, iar a doua zi full relax 🙂
14. 2016 a fost… un an BUN, plin de intersectii psihologice, ii dau un 9 BUN 🙂
15. 2017… vine ca o continuare a lui 2016, proiecte indraznete, target-uri mari, sper sa fie bine.
16. Va urez… ca noul an sa va aduca doar clipe frumoase alaturi de oamenii dragi, zile senine si zambet sincer! La Multi Ani!!!!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *