Ioan Vegas promite să intre sub Pielea ta
2023-05-18 18:04:51

Ioan Vegas este artistul și compozitorul de care veți auzi multe de acum înainte, căci deja e garantat că vă va cuceri cu primul său single. ,,Pielea ta” vorbește despre vraja unei iubiri intense și despre magia atracției fizice, artistul reușind să sublinieze agitația de sentimente printr-un refren hipnotizant.

,,Pielea ta” a fost compusă de Ioan Vegas, cu ajutorul lui Viky Red, care s-a ocupat și de producție.

,,Piesa <<Pielea ta>> este despre o noapte cu persoana iubită, în care timpul stă în loc. Înfățișează acel moment în care nimeni și nimic nu te-ar putea convinge să stai deoparte, când dragostea plutește în aer. Piesa a luat naștere într-o noapte, în jurul orei 3, perioadă a zilei în care se spune că sentimentele sunt cele mai puternice.” ne spune Ioan Vegas.

Ioan Vegas este un nume nou în industria muzicală, dar care promite să uimească în viitor. În 2020, acesta a fost concurent în show-ul “X Factor”, iar în 2021 a participat la show-ul “Superstar România”, unde a impresionat jurații cu talentul și vocea sa. Ioan Vegas este, de asemenea, și compozitor, fiind prezent în creditele pieselor EP-ului “Rehab”, semnat The Motans.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *