Ioana Ignat a lansat parodia “Ma desinzapezesc”
2017-02-09 22:36:56

Daca vremea de afara inca nu ne-a luat prin surprindere, atunci sigur este vorba despre parodia Ioanei Ignat “Ma desinzapazesc”! Piesa are versuri noi, in ton cu atmosfera de afara, iar artista a pastrat linia melodica de la single-ul ei de debut, #MaDezindragostesc.

In videoclipul parodiei “Ma desinzapesesc” au aparut Ionut Rusu, cunoscut pentru participarea la emisiunea iUmor, si fetele de la LikeOne, ce au devenit apreciate datorita vine-urilor amuzante si creative.

“M-am trezit ieri dimineata, am scos capul pe fereastra si am vazut ca va trebui sa ma lupt cu zapada cand ies din casa; imediat am sunat-o pe Theea Miculescu care, in 10 minute, a scris versurile parodiei Ma desinzapezesc! Cateodata e bine sa nu ne luam chiar asa in serios!” a declarat Ioana Ignat.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul parodiei, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=0qhAgqJ5Vvk

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si violoncel. Este apreciata datorita timbrului vocal deosebit si talentului de care da dovada la doar 18 ani.

La inceputul acestui an artista a lansat deja doua piese: “Dor de iarna”, unde a colaborat cu Damian Draghici si single-ul de debut, “Ma dezindragostesc”, o piesa de stare, cu un sound aparte, ce ajunge la inimile tuturor.

Credit foto: Constantin Stefanescu

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *