Irina Rimes, noua ambasadoare EQUAL Spotify
2023-07-19 19:18:35

Inițiativa EQUAL demarată de Spotify înseamnă unitate, egalitate între genuri și sprijinirea și promovarea artistelor din industria muzicală de pretutindeni. După ce INNA a devenit ambasador global al mișcării, Irina Rimes se alătură comunității din România, reprezentând vocile feminine ale țării. 

,,Sunt tare bucuroasă să fiu parte a ceea ce poate fi numit, deja, mișcarea EQUAL, o inițiativă minunată a celor de la Spotify, dedicată femeilor din industrie. Există atâtea femei inspiraționale, care au un cuvânt de spus în muzică, ale căror piese merită puse pe repeat, și aici includ și  compozitoarele, instrumentistele și producătoarele. Cred că ceea ce face Spotify este crucial pentru evoluția industriei și evoluția noastra, ca indivizi și ca societate, ne aduce mult mai aproape de scenariul ideal în care atât femeile, cât și bărbații au voci egale.” ne spune Irina Rimes.

Prin EQUAL Hub, utilizatorii Spotify pot explora creațiile artistelor prezente în peste 180 de piețe, incluzând aici Africa, Italia și Argentina. Spotify a adăugat aproximativ 5000 de artiste la listele de redare EQUAL și a sprijinit mai mult de 700 de ambasadori EQUAL din întreaga lume. Mai mult decât atât, utilizatorii pot accesa și poveștile conturate în videoclipuri speciale create de artiști. 

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și  peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. Colaborare alături de The Motans, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor, iar ultimul său single, ,,Neiubita ta”, are de asemenea, succes în rândul radiourilor și fanilor. Internațional, Irina s-a făcut remarcată cu piese precum “Your Love”, cu Cris Cab, <<Laisse tomber les filles>> și ultima sa lansare, <<Changer>>.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *