Irina Rimes prezinta noul ei single, "Ce s-a intamplat cu noi"
2017-03-14 21:53:35

Irina Rimes lanseaza videoclipul piesei “Ce s-a intamplat cu noi”; astfel, artista ne prezinta urmatorul ei single de pe viitorul album, single ce marcheaza o noua etapa in cariera ei muzicala.

“Ce s-a intamplat cu noi” este o balada sincera de iubire, iar emotiile din sufletul artistei au fost ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesa spune povestea unor indragostiti care s-au indepartat unul de celalalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce si-o purtau unul celuilalt.

Anul trecut, Irina Rimes a cantat piesa, in premiera, la evenimentul #SufrageriaIrinei, iar fanii au fost foarte incantati de “Ce s-a intamplat cu noi” si au asteptat cu nerabdare lansarea ei. Datorita aprecierii din partea acestora, piesa a fost aleasa ca urmator single.

“Ce s-a intamplat cu noi este din aceeasi poveste cu piesa Visele, fiind compusa in prima sesiune dupa trilogia #IubiriSecrete. Initial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci cand am terminat, mi-am dat seama ca trebuie sa ramana a mea, ca este mult prea personala.”

Muzica si versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la productia piesei au lucrat Alex Cotoi si Dj Sava. Andrei Stan a regizat videoclipul piesei “Ce s-a intamplat cu noi”, de styling s-a ocupat Olivia Stoica si de hair & makeup Alex Ifimov. Piesa este o coproductie Global Records si Quantum Music.

Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, “Visele”, si cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 si a lansat prima trilogie din industria muzicala, Iubiri Secrete, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastra muta”, “Da ce tu” si “Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregateste si un album.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Ce s-a intamplat cu noi”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *