Irina Rimes și Micutzu sunt protagoniștii videoclipului Gelos
2023-08-29 19:07:23

Îți promit că ne vom revedea, că vei fi gelos…

La sfârșitul primăverii, Irina Rimes ne oferea doar o bucățică din piesa ,,Gelos”, cântată pe străzile din Munchen, dar de azi piesa ajunge în mâinile fanilor, alături de un videoclip surprinzător. ,,Gelos” poate fi descrisă precum o ultimă zi de relație, dureroasă, cu urme de iubire și speranța de revedere. Videoclipul piesei îi regăsește pe Irina și comediantul Micutzu în centrul atenției, absorbiți de muzică și de adrenalina unui jaf, dar restul rămâne de văzut.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție.

,,Mi-a luat ceva timp să găsesc momentul oportun să lansez <<Gelos>>, care mi se pare o piesă curajoasă, cu niște gânduri pe care poate toți le avem, dar nu le verbalizăm. M-am jucat mult și cu sunetul, cu ritmurile, alături de Alexandru Turcu. Piesa e acum a voastră, să o fredonați, să o dați mai departe și să o simțiți.” ne spune Irina Rimes.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. Colaborarea alături de The Motans, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor, iar unul dintre ultimele sale single-uri, ,,Neiubita ta”, are de asemenea, succes în rândul radiourilor și fanilor. Internațional, Irina s-a făcut remarcată cu piese precum “Your Love”, cu Cris Cab, <<Laisse tomber les filles>> și <<Changer>>. Ultima sa lansare, ,,Flori de mai”, se bucură, de asemenea, de atenția celor care o îndrăgesc pe artistă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *